Ο Τζόνι Ντεπ έχασε τη δικαστική μάχη με τη βρετανική εφημερίδα Sun.

Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος ηθοποιός είχε καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της εφημερίδας και της εταιρείας News Group Newspapers (NGN), που την εκδίδει, εξαιτίας δημοσιεύματος τον Απρίλιο του 2018 που τον χαρακτήριζε «wife beater» (αυτός που δέρνει τη γυναίκα του).

Σήμερα το μεσημέρι, το δικαστήριο αποφάσισε οι ισχυρισμοί της εφημερίδας ήταν αληθινοί. Συγκεκριμένα ο δικαστής επισήμανε ότι «Ο ενάγων θα λάβει αρνητική απάντηση στην αξίωσή του για αποζημίωση λόγω δυσφήμησης. Οι κατηγορούμενοι απέδειξαν πως όλα όσα έγραψαν είναι αληθή.

Κατέληξα στο συμπέρασμα αυτό αφότου εξέτασα εξονυχιστικά τα 14 περιστατικά στα οποία στηρίζονται οι κατηγορούμενοι, καθώς και τις εξηγήσεις που έδωσε ο ενάγων. Υπό αυτές τις συνθήκες, το δικαστήριο έλαβε την παραπάνω απόφαση», συμπληρώνει ο δικαστής.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο 57χρονος αστέρας του Χόλιγουντ είχε παραδεχθεί ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ, όμως αρνήθηκε ότι χαστούκισε τρεις φορές την Άμπερ Χερντ, όπως εκείνη υποστηρίζει.

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας του 2011 «The Rum Diary» (Μεθυσμένο Ημερολόγιο) και παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2015. Χώρισαν το 2017 με την Άμπερ Χερντ να κατηγορεί τον Τζόνι ότι ήταν βίαιος και την κακοποιούσε σωματικά, κάτι που ο ίδιος μέχρι σήμερα αρνείται.