Όλα ξεκίνησαν όταν η Ραμόνα μετέφερε στον Θέμη κάποια πράγματα που είπε η Άννα Μαρία για εκείνον και τη σεξουαλικότητά του, με αποτέλεσμα ο παίκτης να ζητήσει τον λόγο από τη συμπαίκτριά του.

Ο Θέμης ρώτησε την Άννα Μαρία αν τον έχει αποκαλέσει «ντροπή των γκέι» με την ίδια να το αρνείται και να ξεκαθαρίζει: «τι είναι αυτά που λες τώρα, όχι. Έχω πει ότι δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα που έκανες, γιατί ξεφτιλίζεις τον εαυτό σου και ντροπιάζεις αυτό που εκπροσωπείς».

Ο Θέμης της απάντησε πως «είναι δικαίωμα μου να κάνω ότι θέλω» και της είπε πως «δεν σε έχουμε βάλει κριτή εδώ πέρα. Αν θέλω εγώ να βγω με το στρινγκ έξω, θα βγω. Άμα θέλω να έχω ροζ μαλλί, θα έχω ροζ μαλλί. Αν θέλω να βάφομαι, θα βάφομαι. Δεν σε έχουμε βάλει εσένα κριτή, έχω ζήσει δυστυχώς πάρα πολύ άσχημα στη ζωή μου και δεν θέλω να έχω άλλο ένα άτομο εδώ μέσα που θα κάθεται να με κρίνει έτσι άσχημα. Κοίτα τη δουλειά σου και μην ασχολείσαι μαζί μου. Δεν είμαι η ντροπή των γκέι, αγάπη μου, εσύ είσαι η ντροπή εδώ μέσα. Δεν θέλω να μου ξαναμιλήσεις».

Τον λόγο πήρε η Ραμόνα και απευθυνόμενη στην Άννα Μαρία είπε: «με πειράζει και μου έρχεται να κάνω εμετό για το θέατρο που κάνεις. Δεν είναι κακό να λες τη γνώμη σου, αλλά όχι να πας να γλείφεις εκεί που σε παίρνει. Έχεις δείξει τα συναισθήματα που έχεις για όλους, Άννα Μαρία. Μάλιστα, τον έχεις ψηφίσει τον Θέμη, πες του γιατί τον ψήφισες».

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ ανάμεσα στους τρεις παίκτες, ενώ ο καβγάς έληξε με την Άννα Μαρία να λέει στον Θέμη πως τον θεωρεί καλό και δυνατό παίκτη.

Έπειτα οι δυο τους συζήτησαν μόνοι τους και ξεκαθάρισαν την κατάσταση μεταξύ τους, ενώ στην κουβέντα μπλέχτηκε και η Αφροδίτη, με την Άννα Μαρία να του λέει πως τον επηρέαζε αρνητικά.