Για ένα τραυματικό περιστατικό που έλαβε χώρα στην εφηβεία της μίλησε η Άντζυ Σαμίου στο «Κουτί της Πανδώρας».

Η τραγουδίστρια, που ήταν ιδιαιτέρως δημοφιλής τη δεκαετία του '90, αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί από ιερωμένο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνσή της από την Εκκλησία. 

«Οι γονείς μου δεν πήγαιναν τακτικά στην εκκλησία, εκτός από τις γιορτές«, ανέφερε και συνέχισε: «Εγώ πάλι είχα λατρεία με το Θείο, με το Θεϊκό. Το ένιωθα σαν κάτι υπερβατικό και χανόμουν μες στην εκκλησία με τις ώρες. Δεν μπορούσαν να με μαζέψουν. Κάτι αναζητούσα, που δεν το βρήκα και στο τέλος με πλήγωσε.»

Αργότερα, συνέβη το περιστατικό που -όπως είπε- σημάδεψε τη σχέση που είχε με τα Θεία: «Στην εφηβεία μου έφαγα το πρώτο «χαστούκι» από σεξουαλική παρενόχληση ιερωμένου και πάγωσα μέσα μου. Απομακρύνθηκα τελείως. Ουσιαστικά άνοιξαν τα μάτια μου, αυτό δεν σήμαινε όμως ότι δεν ήθελα να μάθω γιατί ήρθαμε εδώ και τι κάνουμε», είπε η Σαμίου.

«Τρόμαξα, ήμουν παιδί εξάλλου», εξήγησε. «Σηκώθηκα κι έφυγα, τίποτα άλλο. Το ίδιο με ακολουθούσε μετά στις δουλειές. Ξέρετε, ένα ωραίο κορίτσι που πάντα το ’χει αυτό το πρόβλημα της παρενόχλησης. Και ποια γυναίκα δεν το έχει, ειδικά στη δουλειά που ήμουν εγώ;», αναρωτήθηκε η τραγουδίστρια

«Αναπαράγουν το πιασάρικο γιατί ζουν από το κουτσομπολιό και την αποδόμηση»

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Άντζυ Σαμίου καταφέρεται εναντίον των μέσων ενημέρωσης, που επικεντρώθηκαν στις ατάκες της για τη σεξουαλική παρενόχληση και όχι στο νέο της τραγούδι. 

«Κάναμε τόσο ωραία συνέντευξη με τον Αντώνη Μποσκοΐτη κι εκεί ανάμεσα σε άλλα είπα πως αγνόησαν τα site την είδηση πως βγήκα με νέο τραγούδι. Για να με ευχαριστήσουν, αναπαράγουν σήμερα το πιο «πιασάρικο» που βρήκαν στη συνέντευξη, γιατί αυτοί ζουν από το κουτσομπολιό και την αποδόμηση όσων χαρακτήρων γουστάρουν.»

 

Κάναμε τόσο ωραία συνέντευξη με τον Antonis Boskoitis στο Documento , κι εκεί ανάμεσα σε άλλα είπα πως αγνόησαν τα site...

Δημοσιεύτηκε από Samiou Angie στις Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020