Η Μάιλι Σάιρους αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας το έριξε και πάλι στο αλκοόλ, ωστόσο εδώ και δύο εβδομάδες είναι και πάλι νηφάλια.

Την αποκάλυψη έκανε στη συνέντευξη που έδωσε στο Apple New Music Daily Radio. 

«Για να είμαι ειλικρινής, εγώ όπως και πολλοί άνθρωποι, κατά τη διάρκεια της πανδημίας κατέρρευσα. Δεν θα καθόμουν ποτέ εδώ να πω, "ήμουν νηφάλια". Δεν ήμουν. Έπεσα και συνειδητοποίησα πως πλέον είμαι νηφάλια εδώ και δυο βδομάδες», παραδέχθηκε η 28χρονη τραγουδίστρια. 

Η Σάιρους εξήγησε επίσης ότι βασικά δεν έχει πρόβλημα με το ποτό αλλά με τις αποφάσεις παίρνει όταν ξεπερνάει το όριο και βρίσκεται υπό την επήρεια του αλκοόλ.

Ανέφερε ακόμα ότι είναι πειθαρχημένη και όταν αποφασίζει να κόψει το αλκοόλ το καταφέρνει πολύ εύκολα. Όσον αφορά την υποτροπή της αυτή τη φορά είπε πως δεν τα βάζει με τον εαυτό της αλλά προσπαθεί να ανακαλύψει τί έφταιξε: «μην εξοργίζεσαι, γίνε περίεργος. Μην θυμώνεις με τον εαυτό σου, αλλά αναρωτήσου, "Τι συνέβη;". 

Η Μάιλι Σάιρους χθες συμπλήρωσε τα 28 της χρόνια και όπως αναφέρει αποφάσισε στα φετινά της γενέθλια να πάρει την υγεία της περισσότερο στα σοβαρά. «Τα 27 για μένα ήταν μια χρονιά που έπρεπε πραγματικά να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αυτό βασικά με έκανε να θέλω να γίνω νηφάλια επειδή έχουμε χάσει τόσα είδωλα στα 27. Ήταν κομβική στιγμή», δήλωσε αναφερόμενη στο καταραμένο κλαμπ των 27άρηδων, δηλαδή των διάσημων μουσικών που έχουν πεθάνει στα 27 τους όπως ο Κερτ Κομπέιν, ο Τζιμ Μόρισον, ο Τζίμι Χέντριξ, η Τζάνις Τζόπλιν, και η Έιμι Γουάινχαουζ.