Σε... παταγώδη αποτυχία με μια συνταγή ανήμερα της 25ης Μαρτίου, αναφέρθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης, μιλώντας στον Alpha:

«Έχω γίνει ρεζίλι με συνταγή. Όταν διάβασα από βιβλίο συναδέλφου πώς ξαλμυρίζεις τον μπακαλιάρο, αλλά είχε ξεχάσει να γράψει ότι αλλάζεις το νερό κάθε πέντε ώρες», ανέφερε ο κύριος Μαμαλάκης, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό ως «τράτζικ».

«Περνάνε 24 ώρες χωρίς να έχω αλλάξει το νερό, πάω να δοκιμάσω το μπακαλιάρο και ήταν λύσσα. Αυτό ήταν σοκ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος μάγειρας.

Στη συνέντευξή του, ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρθηκε ακόμη στην πρόταση που έχει καταθέσει με τον Διονύση Αλέρτα για να κάνουν μαζί εκπομπή στην τηλεόραση, ενώ σχολίασε και την εκπομπή «My Greece» Δέσποινας Βανδή.

«Με τον Διονύση Αλέρτα έχουμε κάνει πρόταση να κάνουμε μαζί μια εκπομπή στην τηλεόραση. Θα έχουμε ένα αγροτικό και θα πηγαίνουμε να μαγειρεύουμε όπου υπάρχει ανάγκη. Με τον Διονύση γνωριστήκαμε όταν ήρθε στο μαγαζί μου με ένα κουτί γλυκά.»

«Η εκπομπή της κυρίας Βανδή έχει μετεξελιχθεί σε ένα οδοιπορικό με πολύ λίγη μαγειρική. Σε μια από τις τελευταίες που είδα, δεν είδα πουθενά τον Βαγγέλη Δρίσκα να μαγειρεύει. Να πάω σε ένα μέρος μακρινό για να δω τα μαγαζιά με τα σουβενίρ, είναι λίγο», ανέφερε χαρακτηριστικά.