Ήταν τον Οκτώβριο του 2018 όταν ο θείος της σκότωσε τη μητέρα της σε καφετέρια του Ηρακλείου Κρήτης. Η Κωνσταντίνα μίλησε για την απώλεια της μητέρας της αλλά και τον πατέρα της, με τον οποίο δεν έχει σχέσεις.

«Αυτό το πράγμα δεν ξεπερνιέται ποτέ, μαθαίνεις να ζεις με αυτό, μαθαίνεις να το έχεις μέσα σου, να το διαχειρίζεσαι κάθε ώρα και στιγμή κι φυσικά οι αναμνήσεις δεν φεύγουν. Απλά η μαμά μου ήταν πάρα πολύ δυνατή και πορεύομαι με αυτό» είπε η Κωνσταντίνα Παγάνη στην εφημερίδα On Time.

Η νεαρή διακρίθηκε σε διαγωνισμούς ομορφιάς και το 2017 αναδείχθηκε στην Ατλάντα της Αμερικής στο διαγωνισμό Ms Transcontinental International Μις Yφήλιος.

Με τον πατέρα της «δεν έχω σχέσεις, έφυγε όταν ήμουν μικρή και από τότε δεν έχει ξαναδώσει σημεία ζωής» λέει και συμπληρώνει: «έχω τα αδέλφια μου. Είμαστε τέσσερα αδέλφια και είμαστε πάρα πολύ ενωμένοι και αγαπημένοι μεταξύ μας και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

Η Κωνσταντίνα Παγάνη είχε συμμετάσχει και στο My Style Rocks και πλέον βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης. Τώρα «ετοιμάζω ένα τμήμα που θα λέγεται FoRe BOX, το οποίο θα ασχολείται μόνο με τη γυναικεία πυγμαχία, την αυτοάμυνα και το χορό. Περιμένω να ανοίξουν τα γυμναστήρια, να οργανωθώ κι εγώ και να ανοίξω το τμήμα μου στο Ηράκλειο Κρήτης όπου ζω. Αργότερα ίσως επεκταθώ και στην Αθήνα».

Η Κωνσταντίνα δηλώνει πως θα πήγαινε στο Survivor καθώς «θα ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα και επειδή ασχολούμαι χρόνια με τον αθλητισμό νομίζω ότι θα μου ταίριαζε. Έχω δηλώσει ήδη συμμετοχή».

Η ίδια λέει πως αγαπάει την πυγμαχία καθώς «είναι ένα άθλημα που το σέβομαι και το εκτιμώ γιατί το κάνω χρόνια. Έκανα πρωταθλητισμό στην πυγμαχία για περίπου 6 χρόνια, οπότε επειδή αγαπώ και τις γυναίκες ταυτόχρονα κι αγαπώ και την πυγμαχία, είπα λίγο να τα παντρέψω και να κάνω κάτι παρόμοιο με αυτό που διδάσκεται στην Αμερική αυτή τη στιγμή κι είπα να το φέρω στην Ελλάδα, γιατί είναι κάτι πρωτότυπο και κάτι που ενδιαφέρει το γυναικείο πληθυσμό, και λέγεται FoRe BOX. Το FoRe είναι ο παγκόσμιος οργανισμός κακοποιημένων γυναικών που εδρεύει στην Άτλαντα της Αμερικής. Αυτόν τον οργανισμό υπηρετώ από το 2017 όπου πήρα μέρος στα παγκόσμια καλλιστεία, εκπροσώπησα την Ελλάδα και πήρα την πρώτη παγκόσμια θέση ομορφιάς, αλλά με σκοπό. Έχει να κάνει με την εξάλειψη της βίας, ώστε να μην υπάρχουν κακοποιημένες γυναίκες. Επίσης αυτός ο οργανισμός από τότε που πήγα στα καλλιστεία με στήριξε, με στηρίζει και είναι στο πλευρό μου. Αποφάσισα λοιπόν να πάρω τα αμερικανικά δικαιώματα του FoRe και να δημιουργήσω ένα δικό μου τμήμα που θα ασχοληθεί με αυτό».

Διαβάστε ακόμα

Σοκάρει το βίντεο της δολοφονίας της 53χρονης στην Κρήτη - Ανέβηκε στο ψυγείο για να γλυτώσει

Κρήτη: Σκότωσε την πρώην κουνιάδα του με τρεις μαχαιριές