Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ως προς την παλιότερη εμπειρία της στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ εμφανίστηκε η Ελένη Χατζίδου, απαντώντας σε Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Άλλωστε η τραγουδίστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους στιγμές της προσωπικής της ζωής.

 

Πρόσφατα, λοιπόν η γνωστή τραγουδίστρια πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ελένη Χατζίδου, όπως ήταν αναμενόμενο, δέχθηκε πάρα πολλές ερωτήσεις από τους ακολούθους της για το Survivor, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στους δέκτες και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

 

Να σημειωθεί πως η Ελένη Χατζίδου είχε πάρει μέρος στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι, οπότε αρκετοί θέλησαν να μάθουν τι γινόταν off camera.

 

Ένας follower, λοιπόν, την Ελένη Χατζίδου αν η παραγωγή έδινε τροφή στους παίκτες όταν έκλειναν οι κάμερες. Η τραγουδίστρια απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, παρόλο που και η ίδια πίστευε κάτι ανάλογο, όταν αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο.