Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο πρώην παίκτης του «Survivor», Ηλίας Βαλάσης, για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για τις τελευταίες εκδοχές του παιχνιδιού και τις διαφορές με το πρώτο «Survivor».

Ο Ηλίας Βαλάσης αν και δεν κέρδισε το έπαθλο του παιχνιδιού, έμεινε στους τηλεθεατές ως ο νικητής της καρδιάς τους. Αυτό συνέβη, γιατί, όπως είπε παρέμεινε πιστός στις αρχές και τα ιδανικά του. Ωστόσο, εκμυστηρεύτηκε πως αν ήταν 100% ο εαυτός του, θα κέρδιζε πολλά περισσότερα και αποκάλυψε ότι οι παίκτες τότε δε λάμβαναν χρηματικές αποδοχές για τη συμμετοχή τους.

Για τα τελευταία Survivor είπε πως είναι πολύ διαφορετικά από το πρώτο. Μάλιστα, ο φιναλίστ του πρώτου Survivor ανέφερε χαρακτηριστικά «Η Ελλάδα δεν είναι κωλοπετσωμένη, τα παιδιά δεν είναι σκληραγωγημένα. Κοίτα τους τίτλους που έχουν, «ινσταγκράμερ», «οργάνωση πάρτι σε boats»... Δεν είναι οι άνθρωποι που έχουν πάρει τη σκηνή του κάμπινγκ ένα καλοκαίρι. Είναι η νέα πραγματικότητα, που περνάνε όλη την ημέρα σε ένα κινητό».

Μίλησε ακόμα για τη συμμετοχή του στη θεατρική παράσταση «Αξύριστα Πηγούνια» του Γιάννη Τσίρου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη, η οποία ακυρώθηκε λόγω καραντίνας, ενώ υποστήριξε πως είναι αντίθετος με τις διαδικτυακές παραστάσεις, γιατί χάνεται η μαγεία της στιγμής.