Ένας μεγάλος αριθμός αντικειμένων από την προσωπική συλλογή του αξέχαστου ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς και της συζύγου του Μάρσα θα τεθούν σε δημοπρασία από τον οίκο Sotheby’s στις 4 Οκτωβρίου.

Η συλλογή περιλαμβάνει αντικείμενα που έχει στην κατοχή του ζευγάρι τις τελευταίες δυο δεκαετίες: «διαλέγαμε πράγματα τα οποία μας έκαναν να γελάμε, να σκεφτόμαστε, να θέλουμε να τα φροντίζουμε και να τα συντηρούμε», αναφέρει η Μάρσα Γουίλιαμς.


Ένα απο τα 20 -αγαπημένα- ποδήλατα του ηθοποιού

Η λίστα των αντικειμένων που συλλέκτες και φαν του ηθοποιού θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα και σε αυτή μεταξύ άλλων συναντάμε αντικείμενα και ενθύμια από τα κινηματογραφικά πλατό, βραβεία, υπογεγραμμένα σενάρια, παιχνίδια, ρούχα, έργα σύγχρονης τέχνης, προσωπικά αντικείμενα του Γουίλιαμς όπως ένα μεγάλο αριθμών ρολογιών, αναμνηστικά από αγαπημένα του αθλήματα, ποδήλατα, έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα από το σπίτι του ζευγαριού και άλλα.

Αξίζει να σημεωθεί ότι μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθούν από τη δημοπρασία θα διατεθούν για τους σκοπούς των μη κερδοσκοπικών οργανισμών: Human Rights Watch, Christopher και Dana Reeve Foundation, Challenged Athletes Foundation, St. Jude’s Children’s Research Hospital και Wounded Warrior Project.