Εκατομμύρια κόσμου τις παρακολουθεί και οι άντρες τις θεωρούν γοητευτικές και ελκυστικές. Οι φωτογραφίσεις, οι εμφανίσεις, οι συνεντεύξεις τους πάντα απασχολούν, καθώς είναι μερικές από τις διάσημες του πλανήτη. Οι παρακάτω stars, ωστόσο, έχουν μιλήσει ανοιχτά για το bullying που δέχτηκαν στο παρελθόν, περνώντας τα δικά τους μηνύματα. 

«Με εκφόβιζαν όταν ήμουν παχουλή. Πού είναι όμως αυτοί τώρα», έχει αναρωτηθεί σε συνέντευξή της η Κέιτ Γουίνσλετ. Η ηθοποιός έχει αναφέρει ότι οι συμμαθητές της την «τραμπούκιζαν» στην εφηβεία, καθώς ήταν παχουλή, με έντονες καμπύλες, ενώ σήμερα θεωρείται μία από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες του κόσμου.  Ωστόσο, δεν ξεχνά τις δύσκολες αυτές στιγμές και προσπαθεί να παραδειγματίζει τα νέα παιδιά. 

Η Τζέσικα Άλμπα είναι μία, ακόμη, περίπτωση που δέχθηκε έντονα σχολικό εκφοβισμό. «Εκτός από το ότι ήμουν μιγάς, οι γονείς μου δεν είχαν χρήματα. Έτσι δεν είχα ποτέ τα καλά ρούχα ή την ωραία σχολική τσάντα», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Μάλιστα, είχε δηλώσει ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που ο πατέρας της την πήγαινε στο σχολείο για να μην της επιτεθούν.

Το όνομά της φιγουράρει στη λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες stars, όμως η ζωή της Σάντρα Μπούλοκ δεν ήταν πάντα εύκολη. Η ηθοποιός μεγάλωσε στη Γερμανία, όπου είχε μετατεθεί ο στρατιωτικός πατέρας της. Όταν η οικογένειά της επέστρεψε μόνιμα στις ΗΠΑ, δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο σχολείο. Οι συμμαθητές της τής έκαναν bullying επειδή φορούσε «γερμανικά ρούχα», επειδή δυσκολευόταν να ακολουθήσει τις τάσεις της μόδας. Ακόμη, έχει δηλώσει ότι μέχρι σήμερα θυμάται όλα τα ονόματα των συμμαθητών που την κορόιδευαν.

«Προτού ακόμα μπω στον χώρο αυτό, είχα συνηθίσει να μου κάνουν bullying, επειδή ήμουν ψηλή, αδύνατη και... προεξείχα. Τότε νόμιζα πως έτσι είναι η ζωή», έχει παραδεχτεί η καλλονή Ζιζέλ σε συνέντευξή της. Σήμερα, βέβαια, είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη, με την καριέρα της να της έχει χαρίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια. 

Άσχημες μνήμες έχει και η Ριάνα, που μεγάλωσε στο Μπαρμπέιντος και είχε πέσει θύμα bullying. Συγκεκριμένα έχει αναφέρει ότι, όταν πήγε στο σχολείο, είχε πρόβλημα αφού την κοιτούσαν και την έβριζαν και η ίδια δεν καταλάβαινε το λόγο. Το μόνο που καταλάβαινε ήταν πως έβλεπε ανθρώπους με διαφορετικό χρώμα δέρματος και το δικό της ήταν πιο ανοιχτό.