Τότε, η δημοσιότητα, οι φωτογραφίσεις, οι συνεντεύξεις δεν ήταν μέρος της καθημερινότητάς τους! Ήταν ακόμη νεαροί, ζώντας χωρίς κανόνες και περιορισμούς, τολμώντας να κάνουν αυτό που θέλουν χωρίς να σκέφτονται το σωστό και το λάθος. Οι παρακάτω celebrities, αυθόρμητοι και ίσως αφελείς, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας με το –τότε- έτερον ήμισυ τους πριν καλά καλά ενηλικιωθούν. 

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έχει αποδείξει ότι κάνει πάντα του «κεφαλιού» του, γεγονός που πολλές φορές του έχει στοιχίσει. Το κακό παιδί του Χόλιγουντ, λοιπόν, που έχει απασχολήσει με τα καμώματα και τις καταχρήσεις του, ήταν μόλις 17 ετών όταν και παντρεύτηκε τη Ρέιτσελ Μάινερ, με την οποία όμως χώρισε το 2000. 

Το επίθετο του πρώτου της συζύγου, Φρέντι Μουρ, έχει πάρει η εντυπωσιακή Ντέμι Μουρ. Η Χολιγουντιανή πήρε την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στα 17 της χρόνια με τον τραγουδιστή και συνθέτη, ζώντας στον έπακρον ένα δυνατό έρωτα. Οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους πέντε χρόνια αργότερα, με τη Μουρ να γίνεται ευρέως γνωστή όμως με αυτό το όνομα. 

Η Μίλα Γιόβοβιτς δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή τη λίστα! Μία από τις ωραιότερες γυναίκες της Μέκας του κινηματογράφου, γνωστή και για την καριέρα της ως μοντέλο, παντρεύτηκε μόλις στα 16 της χρόνια το συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Dazed and confused», Σον Άντριους. Ο γάμος τους κράτησε μόνο λίγους μήνες, αποδεικνύοντας ότι ήταν «νεανικό λάθος». 

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η Μέλανι Γκρίφιθ είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον Αντόνιο Μπαντέρας κι ας έχουν χωρίσει. Όμως, η 61χρονη ηθοποιός ξεκίνησε τους γάμους από νεαρή ηλικία, καθώς μόλις στα 18 της παντρεύτηκε με τον Ντον Τζόνσον. Το ζευγάρι χώρισε έξι μήνες μετά, για να ξαναπαντρευτεί και να ξαναχωρίσει!