Η σχέση κόρη-μπαμπά πάντα είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη, με τις επώνυμες της εγχώριας σόουμπιζ να μην αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα. Πολλές φορές, μάλιστα, μοιράζονται τρυφερά στιγμιότυπα στα social media, με τις φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. 

Πριν το γάμο της με το Σάκη Τανιμανίδη, η Χριστίνα Μπόμπα σύστησε τον πατέρα της στο Instagram, ποζάροντας στην αγκαλιά του πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Με λεζάντα «το κορίτσι του μπαμπά», η όμορφη σύντροφος του παρουσιαστή έλαμπε από ευτυχία δίπλα στον «άντρα της ζωής της». 

«Όταν έφευγε ο μπαμπάς, δεν μιλούσα, δεν έτρωγα, γιατί καταλάβαινα από ένστικτο ότι έφευγε», έχει δηλώσει η Αθηνά Οικονομάκου για τον πατέρα της, Διονύση. Ο γλυκός της μπαμπάς είναι καπετάνιος στο επάγγελμα, οπότε αναγκαζόταν να λείπει πολύ συχνά από τη μονάκριβή του. Η ηθοποιός, βέβαια, δεν έχει κρύψει την αδυναμία που του έχει. 

Η Τζένη Θεωνά είχε δείξει τον μπαμπά της στο Instagram, ποστάροντας μία κοινή τους φωτογραφία μέσω της οποίας του είχε ευχηθεί «χρόνια πολλά». Η ηθοποιός, μάλιστα, είχε αναφέρει ότι είναι τυχερή που απολαμβάνει την αγάπη, το κέφι, την προσωπικότητά του. 

Μεγάλο έρωτα έχει με τον πατέρα της, Δημήτρη, η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια και ο μπαμπάς της μοιάζουν πολύ, ειδικά στο βλέμμα και τα μάτια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δημήτρης συμμετείχε στα νιάτα του σε διαφημίσεις ως μοντέλο. 

Η Φαίη Σκορδά, με τη σειρά της, έχει αναφέρει πολλές φορές τη ξεχωριστή σχέση που έχει με τον πατέρα της, Δημήτρη. Η απόσταση δεν τους πτοεί, καθώς εκείνος μένει στο Κιλκίς, εκείνη στην Αθήνα, με τον μπαμπά της παρουσιάστριας να έρχεται συχνά στην πρωτεύουσα για να περνά χρόνο με την κόρη και τα εγγόνια του.