Ένας καλλιτέχνης με ευαίσθητη ψυχή, ένας ηθοποιός που δουλεύει σκληρά για να εξελίσσεται και να δοκιμάζεται, αυτή την περίοδο βιώνει τη μεγάλη αγάπη του κόσμου μέσα από το σόου του Ant1, «Your Face Sounds Familiar». Μιλώντας για αυτή την ευχάριστη στιγμή, αλλά και για το πρόσφατο δύσκολο παρελθόν, δεν μασά τα λόγια του και αρκείται στο να δηλώσει ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό. 

Τι σε έκανε να πεις το ναι στο σόου του Ant1; 
Η αλήθεια είναι ότι εδώ και τρία-τέσσερα χρόνια μου γίνεται αυτή η πρόταση. Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο, αυτή τη φορά, το ότι ήδη βρισκόμουν στην ομάδα του Ant1, αλλά και το ότι ήταν μία νέα παραγωγή με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Ακόμη, διένυα μία περίοδο που είχα διάθεση για νέα πράγματα και η διαίσθηση μου με προέτρεψε να το κάνω!

Η αποδοχή του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια είναι μεγάλη;
Έχω πάθει ένα μικρό σοκ με τα μηνύματα που λαμβάνω από τον κόσμο. Ανεξάρτητα από τη θέση που παίρνω στο επεισόδιο της Κυριακής, τα μηνύματα αγάπης είναι τόσα πολλά. Θέλω να πω ότι ο κόσμος με έχει στηρίξει πάρα πολύ, σε ό,τι κι αν έχω κάνει και αυτό για μένα είναι πολύ ξεχωριστό. 

Αυτή την αγάπη του κόσμου την είχες περισσότερη ανάγκη αυτή την περίοδο; Πέρασες μία φάση που σχολιάστηκες ιδιαίτερα λόγω κάποιων συνεργασιών που δεν προχώρησαν (σ.σ αποχώρησε από την παράσταση «Toc Toc» του Κώστα Σπυρόπουλου και σχολιάστηκε).. 
Δεν υπάρχει χρονική περίοδος που να έχεις περισσότερο ή λιγότερο ανάγκη την αγάπη του κόσμου. Πάντα την έχεις ανάγκη. Είναι σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να βλέπει ότι τον στηρίζουν, τον θαυμάζουν, τον ακολουθούν. Τη συγκεκριμένη περίοδο που διανύω, που σαφέστατα πέρασα κάποιες δυσκολίες, θα παραδεχτώ ότι η αγάπη του κόσμου μου δίνει τεράστια δύναμη. 

Θεώρησες ότι όλο αυτό που έγινε προς το πρόσωπό σου ήταν άδικο; 
Το χαρακτηρίζω 100% δίκαιο. Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο να εξωτερικεύει το παράπονό του, όσο σκληρός κι αν είναι αυτός ο τρόπος. Εγώ οφείλω να κρατάω μόνο το θετικό πρόσημο των όσων συμβαίνουν… Χαίρομαι, λοιπόν, που είμαι σε αυτό το σόου, χαίρομαι που είμαι στο θέατρο Αθηνά, στην παράσταση «Έξαλλοι», χαίρομαι που ετοιμάζω κι άλλα πράγματα. Οπότε, κάθε εμπόδιο για καλό! 

Η σχέση με την ομάδα του «Your Face Sounds Familiar» και τη Μαρία Μπεκατώρου, πώς είναι;
Τη Μαρία την αγαπώ, έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του σόου, μας δείχνει την αγάπη της και το εκτιμώ πολύ. Με όλους υπάρχει μία εξαιρετική σχέση, όλοι στεκόμαστε πάνω από τον άλλον, από τα καλά του, τα προβλήματά του. 

Στο επεισόδιο της Κυριακής, ποιον θα υποδυθείς;
Τον Τόλη Βοσκόπουλο, που όλοι αγαπάμε. Είναι ένας υπέροχος καλλιτέχνης, μία δύσκολη προσέγγιση, καλούμαι να κάνω τον «Πρίγκιπα της Ελλάδας»… 

Mετά το σόου τι θα ήθελες να κάνεις τηλεοπτικά;
Ένα από τα όνειρά μου είναι να κάνω μία δική μου σειρά, να διασκευάσω σενάριο. Βρισκόμαστε λοιπόν στα σκαριά με την ομάδα μου. 

Είσαι από τους ανθρώπους που αφήνουν την προσωπική τους ζωή σε δεύτερη μοίρα;
Σε τρίτη μοίρα (γέλια). Επειδή ήμουν αθλητής, έχω μάθει να δίνω το 100% του εαυτού μου στη δουλειά, να αφοσιώνομαι σε αυτή. 

Ποια είναι η σχέση σου με τις θαυμάστριες;
Είναι εξαιρετική, έχει σεβασμό. Προσπαθώ να απαντάω σε όλα τα μηνύματα, να βγάζουμε όσες φωτογραφίες θέλουν. Σέβομαι την αγάπη τους, με γοητεύει και σε καμία περίπτωση δεν μπαίνω στη διαδικασία να καβαλήσω το καλάμι. Δεν είμαι ένας άνθρωπος αγγελικά πλασμένος, με έχουν κατηγορήσει, με έχουν αμφισβητήσει και δεν μπορώ να μην σέβομαι τους ανθρώπους που με ακολουθούν.