Σε συνέντευξή της στον Πιρς Μόργκαν η Mel B επιβεβαίωσε τις φήμες που υπήρχαν σχεδόν από πάντα ότι εκείνη και η Τζέρι Χάλιγουελ έκαναν σεξ για μία φορά.

Η Daily Mail δημοσίευσε ένα αντίγραφο της συνέντευξης, κατά την οποία ο Μόργκαν ρώτησε αρκετές φορές την Scary Spice αν είχε ποτέ κάτι παραπάνω με κάποιο από τα κορίτσια. Εκείνη προσπάθησε να ελιχθεί λέγοντας: Ναι, όλες κοιμηθήκαμε σε ένα κρεβάτι, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο όλες μας. Ύστερα ο Μόργκαν ξαναρώτησε αν με αυτόν τον τρόπο κοιμήθηκε όμως με τη Χάλιγουελ και τότε εκείνη χαμογέλασε και κούνησε καταφατικά το κεφάλι της. 

«Θα με μισήσει γι' αυτό γιατί τώρα είναι πολύ αφοσιωμένη στο σπίτι της στην εξοχή και τον σύζυγό της. Αλλά είναι γεγονός. Απλώς συνέβη και μετά γελούσαμε μ'αυτό και αυτό ήταν όλο». Σύμφωνα με το E!News στο μεταξύ, η Χάλιγουελ εδώ και καιρό -από όταν παντρεύτηκε δηλαδή- προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από την εικόνα του playgirl  που είχε τότε. 

Η Mel B συνέχισε λέγοντα ότι ελπίζει να μην αναστατωθεί η Χάλιγουελ ή έστω να μην την διαψεύσει, εξηγώντας πως έτσι κι αλλιώς η εν λόγω εμπειρία δεν τις άλλαξε ούτε στο ελάχιστο ως προσωπικότητες: «Και ελπίζω ότι όταν ρωτηθεί σχετικά η Τζέρι, που ελπίζω ότι θα ρωτηθεί μετά από αυτό, δεν θα το αρνηθεί. Γιατί ήταν απλώς για διασκέδαση». 

Η Scary Spice επίσης αποκάλυψε ότι είχε φιλήσει όλες τις κοπέλες του συγκροτήματος, ωστόσο δεν υπήρχε κάτι σεξουαλικό με τις υπόλοιπες. «Όταν τρύπησα τη γλώσσα μου, φιληθήκαμε με όλες. Αλλά αυτό ήταν ένα φιλί, γιατί θέλαμε να ξέρουμε πως ήταν η αίσθηση

Από την πλευρά της, η 46χρονη Τζέρι δεν έχει δηλώσει επισήμως τίποτα, ωστόσο όπως υποστηρίζει το περιβάλλον της πρόκειται για αποκυήματα της φαντασίας της Mel B για να γίνει ντόρος με το βιβλίο και συνεπώς να πουλήσει περισσότερο. Προφανώς βέβαια, στο εξής τα πράγματα δεν προβλέπονται καλά για την επερχόμενή τους περιοδεία αυτό το καλοκαίρι που θεωρητικά ξεκινάει στις 24 Μαΐου από το Δουβλίνο και λήγει στο Γουέμπλεϊ τον Ιούνιο, ενώ αν όντως ακυρωθεί θα χάσει από 2,2 εκατ. λίρες η καθεμία τους (εκτός της Βικτόρια που δεν θα πάρει μέρος).