Ολομέτωπη επίθεση εξαπολύει η αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα, στη Δούκισσα του Σάσεξ, λέγοντας ότι είναι σαν τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος «θα μπορούσε να πυροβολήσει κάποιον και να μη χάσει ψήφους. Την ίδια νοοτροπία έχει και η αδερφή μου».

Oι σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ με την αδερφή της και τον πατέρα τους διαταράχθηκε πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, λόγω της... φλυαρίας τους στα ΜΜΕ για εκείνη.

«Οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να είναι τόσο τυφλωμένοι από τη λάμψη της διασημότητας και του πλούτου» έγραψε η Σαμάνθα στο Twitter.

«Ο Τραμπ είπε ότι θα μπορούσε να πυροβολήσει κάποιον και να μην χάσει ψήφους. Η ίδια νοοτροπία ισχύει και για την αδερφή μου. Οι άνθρωποι πιστεύουν οτιδήποτε και εξακολουθούν να ακολουθούν τη σειρά μυρμηγκιών», συνέχισε.

«Οφείλει στον πατέρα μου πολλή αγάπη και σεβασμό. Κανείς δεν θέλει να χαλάσει τον γάμο της και ο γάμος δεν είναι το θέμα. Το θέμα είναι η ευγενική συμπεριφορά προς τον πατέρα μας» πρόσθεσε.

Και δεν σταμάτησε εδώ, έκανε ένα λογοπαίγνιο με τον τίτλο της δούκισσας που διατηρεί η Μέγκαν Μαρκλ, χαρακτηρίζοντάς την «duchASS». «Η duchASS (παράφραση του τίτλου Δούκισσα – DUCHESS) πρέπει να είναι ανθρώπινη στον πατέρα μας που της έχει δώσει τα πάντα... και αυτές οι αηδίες στα ΜΜΕ μπορούν να σταματήσουν! Ήταν πάντα εκεί για εκείνη. Τα ψεύτικα νεύματα και τα χαμόγελα μπορούν να σταματήσουν. Η duchASS μπορεί να υποκλιθεί στον μπαμπά» έγραψε.

«Μιλάει μόνο για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επειδή τον αγνοούσε για πολύ καιρό και τον σνόμπαρε» πρόσθεσε. «Έχει το δικαίωμα να μιλήσει κι αν δεν της αρέσει, αυτό είναι κακό. Πρέπει να ξυπνήσει και να είναι ένας καλός άνθρωπος», είπε.

«Θα αφήνατε κάποιον από την οικογένειά σας να πληγώνεται συνεχώς, όπως ο πατέρας μου και δεν θα λέγατε τίποτα; Αμφιβάλλω» συνέχισε. «Αφού δώσει στον πατέρα μου την αγάπη και το σεβασμό που του αξίζει, μπορεί να συνεχίσει με τον γλυκό της τρόπο και κανείς δεν θα πει τίποτα» ανέφερε.