Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Ντέιβιντ Μπόουι, η Ιμάν μίλησε ανοιχτά για την οδυνηρή του απώλεια. Ουσιαστικά πέθανε δύο ημέρες μετά τα 69α γενέθλιά του και την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ με τίτλο «Blackstar». 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My favorite love story is ours! #BowieForever #ForeverAndEver

A post shared by IMAN (@the_real_iman) on

Το διάσημο μοντέλο που ήταν παντρεμένο με τον τραγουδιστή από το 1992, εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξη στο Net-A-Porter ότι δεν έχει σκοπό να ξαναπαντρευτεί ποτέ. 

«Ο κόσμος με βγάζει φωτογραφίες στον δρόμο και μου λέει (αγγίζοντάς με στο μπράτσο) «Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σας» και εγώ είμαι του στυλ «Μη με αγγίζεις. Μόλις με έβγαλες φωτογραφίες, πώς μπορείς ακριβώς να λυπάσαι;»

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#LEXIZAHRA #HBD18 @lexi.zahra

A post shared by IMAN (@the_real_iman) on

«Καταλαβαίνω την θλίψη των φανς, αλλά δεν είναι το ίδιο. Έχασαν κάποιον που θαύμαζαν, εμείς χάσαμε έναν σύζυγο και πατέρα», είπε η Ιμάν για να προσθέσει: «Και μερικές φορές, δεν θέλω να ξέρει ο κόσμος πόσο λυπημένη είμαι. Μου λένε "Ω είσαι τόσο δυνατή". Δεν είμαι δυνατή, απλά προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου.»

Όταν ρωτήθηκε για την προοπτική μιας επόμενης σχέσης, απάντησε: «Δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτώ. Ανέφερα τον σύζυγό μου τις προάλλες, μιλώντας με κάποιον, και μου είπε: "Εννοείς τον εκλιπόντα σύζυγό σου;". Του λέω, όχι, θα είναι για πάντα ο σύζυγός μου. [...] Νιώθω πάρα πολύ μόνη μου. Αλλά θέλω σχέση; Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά προς το παρόν σίγουρα όχι».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι η κόρη τους Λέξι Μπόουι θέλει να μετακομίσει στο Λος Άντζελες όπου μένει ο γιος του Ντάνκαν Τζόουνς: «Αλλά ένας από τους μεγαλύτερους φόβους της είναι να με αφήσει και της λέω: Δεν είσαι υπεύθυνη για μένα. Το ανάποδο είναι που ισχύει.»

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Lexi Jones (@lexi.zahra) on

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#LEXIZAHRA #HBD18 @lexi.zahra

A post shared by IMAN (@the_real_iman) on