Η κιθάρα με την οποία έπαιξε ο Κερτ Κομπέιν στην ιστορική πια unplugged εμφάνιση των Nirvana στο MTV στο εξής ανήκει στον πρώην σύζυγο της κόρης του έπειτα από διακανονισμό διαζυγίου. 

Η Φράνσις Μπιν παντρεύτηκε τον Ισάια Σίλβα τον Ιούνιο του 2014, το ζευγάρι πέρασε μαζί πέντε χρόνια συνολικά. Δηλαδή δεν είχαν κλείσει ακόμη δύο χρόνια γάμου τον Μάρτιο του 2016 όταν εκείνη κατέθεσε την αίτηση.  

Κι ενώ οι δυο τους είναι και επίσημως χωρισμένοι από τον προηγούμενο Νοέμβριο, η περιβόητη κιθάρα αποτέλεσε το μήλον της έριδος μεταξύ τους σε μία μάχη που είχε διετή διάρκεια. 

Ο Σίλβα ισχυρίζεται ότι η Φράνσις του την έκανε δώρο και ότι ήταν ήδη στην κατοχή του όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν τον Μάρτιο του 2016. Από τη μεριά της, η κόρη Κομπέιν κατέθεσε στο δικαστήριο σχετικά έγγραφα μέσω των οποίων ζητούσε από τον δικαστή να ασκήσει πιέσεις στον Σίλβα ώστε να επιστρέψει την κιθάρα στο πλαίσιο του διακανονισμού. Παρόλα αυτά, μόλις αποκαλύφθηκε πως εν τέλει δεν της έγινε το χατήρι και η κιθάρα θα παραμείνει στα χέρια του πρώην άντρα της... 


Φράνσις Μπιν Κομπέιν

Στο μεταξύ, η Φράνσις εστιάζει στη δική της μουσική καριέρα, και μάλιστα δημοσίευσε ένα κομμάτι ενός τραγουδιού της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. 

Μιλώντας στο Ε! τον Απρίλιο, δήλωσε πως θεωρεί τον εαυτό της και μουσικό αλλά και visual καλλιτέχνη, ενώ παράλληλα διευκρίνισε ότι το εν λόγω βίντεο στο instagram δεν ήταν επίσημη κυκλοφορία, αλλά θέλει να βγάλει κάτι χειροπιαστό στο μέλλον.