Ο ναός του παπουτσιού άνοιξε στη Νέα Υόρκη και ανήκει στην Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η 53άχρονη ηθοποιός απέκτησε το δικό της κατάστημα υποδημάτων, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του την περασμένη Πέμπτη προσελκύοντας εκατοντάδες θαυμάστριές της που περίμεναν έως και 5 ώρες για μια ματιά στο μαγαζί και μια ευκαιρία να μιλήσουν μαζί της. 

Πραγματικά αγαπάω τους ανθρώπους, όπως και το να συναντώ πελάτες. Φροντίζοντάς τους και έχοντας αυτό το "πάρε δώσε" έχει τεράστια σημασία. Διώχνει όλες τις ανοησίες, εξήγησε η σταρ του Sex And The City για να προσθέσει αμέσως ότι σε έναν κόσμο υπερπληροφόρησης, η συνομιλία με κάποιον είναι πραγματικά ωραία εμπειρία.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εδώ και τέσσερα χρόνια έχει δημιουργήσει το δικό της brand, όταν ένωσε τις δυνάμεις της με τον Τζορτζ Μάλκεμους, τον διευθύνοντα σύμβουλο των Manolo Blahnik. Το πρώτο χρονικό διάστημα διατέθηκε σε καταστήματα όπως τα Nordstrom και Bloomingdale’s, ώσπου άνοιξε δικά της pop-up stores στο Λας Βέγκας και τη Νέα Υόρκη για να καταλήξει να φτιάξει τα δικά της μαγαζιά.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

No I will. X, SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Η ενασχόλησή της με τα καταστήματα έχει ενισχύσει πάντως την καλή της φήμη, καθώς εξυπηρετεί πελάτες της, ξέρει τι ενδεχομένως να τους ταιριάζει και δεν τη νοιάζει να τρέξει η ίδια να βρει το ζευγάρι παπουτσιών που ψάχνει κάποιος. Μάλιστα, ακριβώς αυτό έκανε και στα εγκαίνια του μαγαζιού της στη Νέα Υόρκη. «Είναι το αγαπημένο μου. Αν αφιερώσεις λίγο χρόνο, ο κόσμος μοιράζεται μαζί σου πράγματα για τη ζωή του. Μοιράζονται την πίστη τους, τις πολιτικές απόψεις τους, την οικογενειακή τους ζωή, τα πάθη, τις απογοητεύσεις, την επαγγελματική τους πορεία. Μαθαίνεις τόσα πράγματα για εκείνους. Μαθαίνεις γιατί ο κόσμος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Δεν μπορείς να φανταστείς τους λόγους για τους οποίους έρχονται εδώ. Δεν είναι για σόου στο Μπροντγουέι ή ψώνια στην Times Square. Νομίζω πως αυτό το κομμάτι ήταν το πιο αναπάντεχο και το πιο ενδιαφέρον- η διάδρασή μου με τον κόσμο», ανέφερε η πρώην Κάρι Μπράντσο. 

Πάντως, δεν δίστασε ειλικρινά να παραδεχτεί ότι η απόφασή της να φτιάξει την δική της συλλογή με παπούτσια ήταν παράτολμη, διότι «χρησιμοποίησε» όλες της τις οικονομίες, ωστόσο θέλησε να διευκρινίσει ότι η κάθε γυναίκα μπορεί σε οποιαδήποτε ηλικία θέλει να ακολουθήσει το όνειρό της.

«Ο κόσμος θέλει να βοηθήσει οπότε ζήτα βοήθεια. Είναι δύσκολο να πάρεις την απόφαση και να σηκώσεις το τηλέφωνο και να φερθείς μερικές φορές γενναία ή να συντάξεις τις σκέψεις σου σε μια επιστολή. Ποτέ δεν είναι αργά. Απλώς χρειάζεται λίγο θάρρος και επιμονή», επεσήμανε η ηθοποιός.