Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, η Mel B φρόντισε να μας ενημερώσει ότι όντως υπήρξε κάτι παραπάνω με την Τζέρι Χάλιγουελ όσο ήταν μαζί στις Spice Girls, και συγκεκριμένα ότι έκαναν σεξ για μία φορά.

Κάποιοι έκαναν λόγο για φήμες που επιτέλους επιβεβαιώθηκαν, άλλοι για ένα διαφημιστικό τρικ ώστε να ενισχυθούν οι πωλήσεις του βιβλίου της Mel B, ωστόσο οι περισσότεροι περίμεναν την αντίδραση της Τζέρι Χάλιγουελ.

Εν τέλει και αφού πέρασαν αρκετές ημέρες, η Χάλιγουελ αποφάσισε να πάρει θέση μέσω του εκπροσώπου της στο E! News:
«Ήταν πολύ απογοητευτικό να διαβάσουμε όλες αυτές τις φήμες πάλι, πόσω μάλλον στην ημέρα της μητέρας. Θέλει να ξέρετε ότι όλα όσα ειπώθηκαν πρόσφατα απλώς δεν είναι αλήθεια και πως πλήγωσαν πολύ την οικογένειά της.»

Παραδόξως πάντως, δείχνει να μην κρατάει κακία στη Mel B και δεν έχει σκοπό να τινάξει στον αέρα την επερχόμενη περιοδεία τους, για την εξέλιξη της οποίας όλοι φοβήθηκαν εξαιτίας των προκλητικών δηλώσεων. 

«Πηγαίνοντας παρακάτω, η Τζέρι ανυπομονεί να δει τα κορίτσια και όλους τους φανς στην περιοδεία, να περάσει τέλεια με όλους και να δημιουργήσει νέες αναμνήσεις. Η Τζέρι είναι πραγματικά ευγνώμων για τη στήριξη και την αφοσίωσή σας για τόσα πολλά χρόνια. Λατρεύει τις Spice Girls: Έμα, Μέλανι, Μέλανι και Βικτόρια», κατέληξε.