Το κινηματογραφικό δίδυμο που μας χάρισε τον Ιντιάνα Τζόουνς και τις περιπέτειές του βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Forbes με τις πλουσιότερες διασημότητες των ΗΠΑ. Ο Τζορτζ Λούκας, βέβαια, δεν δημιούργησε τα 5,4 δισ. δολάρια της περιουσίας του χάρη στο συγκεκριμένο ήρωα, αλλά κυρίως χάρη στον Λουκ Σκάιγουοκερ και την παρέα του «Star Wars». Η Disney τους αγόρασε μαζί με την εταιρεία Lucasfilm το 2012 έναντι 4,05 δισ. δολαρίων.

Ο φίλος του, Στίβεν Σπίλμπεργκ, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με περιουσία που ανέρχεται στα 3,7 δισ. δολάρια. Είναι τα κέρδη μιας καριέρας γεμάτης μπλοκμπάστερ, που απλώνεται σε πέντε δεκαετίες.

Η πλουσιότερη γυναίκα του Forbes είναι η Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση, με την περιουσία της να εκτιμάται στα 2,8 δισ. δολάρια. Ο θρύλος του μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν είναι στην τέταρτη θέση με περιουσία στα 1,7 δισ. δολάρια. Νέα είσοδος στη λίστα είναι η μόλις 21 ετών Κάιλι Τζένερ της οικογένειας των Καρντάσιαν, η οποία είδε την περιουσία της να αυξάνεται χάρη στην εταιρεία της Kylie Cosmetics. 

Το σύνολο των περιουσιών των 10 διάσημων της λίστας του Forbes ανέρχεται σε 18,7 δισ. δολάρια. Δείτε τους στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί.