Σε μια μεγάλη αλλαγή προχώρησε η παραγωγή του ΣΚΑΙ, η οποία θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες μέρες πως θα πραγματοποιείται από εδώ και πέρα ο τρόπος της ψηφοφορίας στο Survivor.

Συγκεκριμένα η είδηση πως η Ανθή Σαλαγκούδη βγήκε πρώτη στην ψηφοφορία του κοινού έφερε τα πάνω κάτω και η παραγωγή παίρνει ραγδαίες αποφάσεις. Μια από αυτές είναι πως αλλάζει την ψηφοφορία και μάλιστα από την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την εκπομπή Love It του ΣΚΑΙ, επανέρχονται τα αγωνίσματα για την ατομική ασυλία, προκειμένου να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την ατομική προσπάθεια των παικτών. Από εκεί και πέρα, όπως έγινε γνωστό πλέον το κοινό θα ψηφίζει αποκλειστικά για το ποιος παίκτης θα φύγει και όχι για τον δημοφιλέστερο.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Λιανός είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και ουσιαστικά είχε επιβεβαίωση πως καταργείται η ψηφοφορία για τον δημοφιλέστερο παίκτη, καθώς όπως είπε η παραγωγή θέλει να αποφύγει φαινόμενα τύπου… Χανταμπάκη.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να δώσω πολλές πληροφορίες γι’ αυτό το θέμα. Πάντως, απ’ ότι έχει φανεί και στα social media του Survivor που διαχειρίζεται ο ΣΚΑΙ, έχει γίνει μια μεγάλη δημοσκόπηση. Όπως οι τηλεθεατές αγαπούν το συγκεκριμένο πρότζεκτ, το ίδιο το αγαπάμε κι εμείς. Οφείλουμε να ακούμε τη γνώμη του κόσμου και να γίνεται μια συζήτηση για να έχουμε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Νομίζω ότι πάντα στα Survivor και γενικότερα επειδή θέλουμε να αποφύγουμε και φαινόμενα του παρελθόντος, όπως με τον Χανταμπάκη, που γινόντουσαν διάφορα πράγματα που δεν ήταν καθόλου όμορφα, και τώρα γίνονται κάποια πράγματα που δεν είναι καθόλου όμορφα, πάντα η ψήφος είναι θετική. Ψηφίζεις παίκτη που θέλεις να βλέπεις να παραμένει στο Survivor».