Στο βιντεοκλίπ του νέου της sigle «Imperfections» η Σελίν Ντιον εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ κάνοντας μια ξεκάθαρη δήλωση ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είναι, με όλες του τις ατέλειες.

Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, στην αρχή η Ντιον εμφανίζεται βαμμένη, για τις ανάγκες μιας επαγγελματικής φωτογράφησης. Ωστόσο, στα μισά περίπου του βίντεο, τη βλέπουμε να κάθεται μπροστά στον καθρέφτη, να παίρνει ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ και να αφαιρεί όλο το make up, το eye liner, τις σκιές από τα μάτια και το κραγιόν της.

Το βίντεο κλείνει με την 51χρονη τραγουδίστρια να κοιτάζει απευθείας στην κάμερα, δείχνοντας το πρόσωπό της ακριβώς έτσι όπως είναι, απαλλαγμένο από κάθε είδους μακιγιάζ που κρύβει σημάδια, ρυτίδες και ατέλειες.  

Με τον τρόπο αυτό, η Σελίν Ντιον στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες εκείνες τις γυναίκες της εποχής που έχουν γίνει αιχμάλωτες των ναρκισσιστικών και γεμάτων φίλτρων social media.

Το τραγούδι βρίσκεται μέσα στο νέο της άλμπουμ με τίτλο «Courage», το οποίο τη στέλνει ξανά σε περιοδεία, κάνοντας τον Αύγουστο μια στάση και στην Κύπρο για πρώτη φορά.