Στις 25 Σεπτεμβρίου ο Γουίλ Σμιθ είχε γενέθλια και ο γιος του Τζέιντεν του ευχήθηκε με ένα γλυκό και νοσταλγικό τρόπο, ερμηνεύοντας το τραγούδι της αγαπημένης σειράς των 90s «Ο πρίγκιπας του Bel Air» που απογείωσε την καριέρα του Σμιθ.

Την ημέρα των γενεθλίων του πατέρα του, ο Τζέιντεν βρισκόταν για συναυλία στη Φιλαδέλφεια. Ενώ ήταν πάνω στη σκηνή προέτρεψε το ενθουσιώδες κοινό από κάτω να ευχηθούν όλοι μαζί στον 51χρονο πλέον ηθοποιό τραγουδώντας το Happy Birthday και αμέσως μετά ερμήνευσε το γνωστό ραπ κομμάτι της σειράς που τραγουδούσε ο Γουίλ Σμιθ.

Παράλληλα, ο Τζέιντεν ευχήθηκε χρόνια πολλά στο διάσημο πατέρα του με συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. Ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο από την ταινία «Τhe Parsuit of Happyness» του 2006 όπου συμμετείχε με ο ίδιος δίπλα στον Γουίλ Σμιθ, έγραψε «Σε αγαπάω περισσότερο από όσο μπορείς να καταλάβεις. Θυμάμαι εκείνη τη μέρα στο γύρισμα που μου είπες "δεν παίζουμε, παρουσιάζουμε αληθινά συναισθήματα που νιώθουν οι άνθρωποι". Τα λόγια αυτά με επηρέασαν βαθιά και θα συνεχίσουν να το κάνουν για το υπόλοιπο της ζωής μου, όπως και κάθε τι που λες. Σε αγαπάω».