Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Άλις Κούπερ εξέφρασε τη γνώμη ότι ο Τζόνι Ντεπ στην παρούσα στιγμή πρέπει να αφοσιωθεί περισσότερο στη μουσική του και από ό,τι σε κάποια ταινία.

Ο Τζόνι Ντεπ είναι μέλος των Ηollywood Vampires του Κούπερ, ενώ στην μπάντα συμμετέχει και ο Τζόι Πέρι των θρυλικών Aerosmith. Τη νέα χρονιά μάλιστα το συγκρότημα θα συνεχίσει την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Καλύτερα να παίζει κιθάρα παρά κάποιο ρόλο σε ταινία», δηλώνει ο Άλις Κούπερ και συνεχίζει λέγοντας «έχεις βάλει μαζί τρεις ταλαντούχους ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν μαλώσει ποτέ μεταξύ τους, δεν έχουν φύγει ποτέ από τη σκηνή εκνευρισμένοι. Κατά τη διάρκεια της πρόβας δεν έχει υπάρξει ούτε μια διαφωνία μεταξύ μας. Ο Τζόνι ανεβαίνει πάνω στη σκηνή και τα σπάει. Έρχεται πρώτος στην πρόβα, πολύ πριν από εμένα».

«Οι άνθρωποι εκπλήσσονται όταν τον ακούν, γιατί δεν ξέρουν πόσο καλός κιθαρίστας είναι. Ωστόσο του έχω πάει να μην παρατήσει τη δουλειά του στον κινηματογράφο, γιατί δεν μπορούμε να του δίνουμε 25 εκατ. δολάρια για μια παράσταση, όμως πιστεύω ότι αγαπάει να παίζει κιθάρα και του αρέσει να βρίσκεται πάνω στη σκηνή», εξηγεί ο Κούπερ.

Όσον αφορά τον ίδιο, αναφέρει, «Μου αρέσει που δεν είμαι πάντα εγώ ο frontman στο γκρουπ. Δηλαδή μπορώ να αρχίσω να περιφέρομαι στη σκηνή, να πηγαίνω πιο πίσω και οι υπόλοιποι να παίρνουν τα ηνία της μπάντας. Για εμένα αυτό σημαίνει μεγάλη ελευθερία», καταλήγει.