Όσο απίθανο κι αν ακούγεται, τις τελευταίες ημέρες συζητιέται έντονα το ενδεχόμενο ενός ρομάντζου μεταξύ Μπραντ Πιτ και Σαρλίζ Θερόν.

Την είδηση -αν είναι είδηση- διεκδικούν το περιοδικό People και η Sun από διαφορετικές πηγές. Το πρώτο ανέφερε πρόσφατα ότι συναντήθηκαν πριν από έξι μήνες και από τότε περνούν χρόνο μαζί, ενώ η Sun υποστηρίζει ότι γνωρίστηκαν μέσω του Σον Πεν και οι πιο στενές επαφές ξεκίνησαν μέσα στις γιορτές και ιδιαίτερα την προηγούμενη εβδομάδα. Το People βέβαια, διαψεύδει αυτό το ενδεχόμενο. 

«Ήταν εξωφρενικά διαχυτικοί και εκείνος είχε το χέρι του στην πλάτη της», γράφει η Sun που ισχυρίζεται ότι το φερόμενο ως ζευγάρι πέρασε ένα βράδυ στο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες. «Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει μαζί γύρω στα Χριστούγεννα και πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί στο σπίτι του Πιτ στην Καλιφόρνια. Ηταν φίλοι για κάποιο διάστημα - μέσω του Πεν, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν», συνεχίζει το δημοσίευμα. 

Οπότε αν οι φήμες είναι αληθείς, πρόκειται για την πρώτη επίσημη σχέση του 55άχρονου ηθοποιού μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί. Τα μίντια τον είχαν συνδέσει και με την καθηγήτρια του MIT Νέρι Οξμαν, η οποία όμως διέψευσε το υποτιθέμενο ειδύλλιό τους. Η 43άχρονη ηθοποιός από την άλλη, μετά την ματαίωση του αρραβώνα της από τον Σον Πεν το 2015 παραμένει θεωρητικά ελεύθερη και ωραία. 

Θυμίζουμε ότι οι δυο τους έχουν συναντηθεί για τις ανάγκες της καμπάνιας μιας εταιρείας ωρολογοποιίας με πρωταγωνιστές τους ίδιους και τον Άνταμ Ντράιβερ. 

Aν όντως ισχύουν τα παραπάνω, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μπραντ Πιτ έχει πολύ καλό γούστο στις γυναίκες...