Η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης μέσω Instagram ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και ο σύζυγος της Σάκης Τανιμάνιδης μίλησε στην εκπομπή του Mega, Live News.

Ο Σάκης Τανιμανίδης εξετάστηκε και αυτός για τον ιό, ωστόσο βρέθηκε αρνητικός και θα εξεταστεί ξανά τις επόμενες μέρες.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, τόσο ο ίδιος όσο και η Χριστίνα Μπόμπα, το Σαββατοκύριακο είχαν έρθει σε επαφή με ένα φίλο τους που αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι είχε τον ιό.

«Τα συμπτώματα που έχει η Χριστίνα είναι ήπια - αν και πριν από λίγο ανέβασε λίγο πυρετό- και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. Κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει σαν μία γρίπη».

«Ο φίλος μας δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος πώς κόλλησε, αλλά υποθέτει ότι ίσως να το κόλλησε σε κάποιο ταξίδι σε αεροδρόμιο, όχι πάντως στην Ιταλία, δεν είχε πάει καθόλου στην Ιταλία. Αυτή είναι η υπόθεση».

«Η Χριστίνα νομίζω την Τρίτη ένιωσε κάποια δέκατα, το οποίο όμως δεν μας ανησύχησε. Το βράδυ της Τρίτης μας ενημέρωσε αυτός ο φίλος ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Συνδυάζουμε αυτό το γεγονός με τα δέκατα της Χριστίνας και την Τετάρτη το πρωί κάναμε την εξέταση. Η Χριστίνα βρέθηκε θετική και εγώ αρνητικός», προσέθεσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σχετικά με το πώς περνάνε όλο αυτό, ο παρουσιαστής δήλωσε:

«Καθόμαστε στο σπίτι και το περνάμε σαν μία απλή γρίπη με πολλά υγρά, τσαγάκια, καλό φαγητό και ξεκούραση».

»Θα το περάσουμε όπως και τόσοι άλλοι άνθρωποι. Φάρμακα δεν μας έδωσαν, και απ' όσο ξέρω ούτε και στον φίλο μας που έχει κολλήσει. Βέβαια δεν έχω επικοινωνήσει γιατρό σήμερα, η τελευταία συμβουλή που έχω είναι ότι δεν χρειάζονται φάρμακα, εκτός και αν επιδεινωθεί αυτή η “γρίπη”. Είμαστε σε διαφορετικά δωμάτια και δεν πλησιάζουμε ο ένας κοντά στον άλλο. Δεν έρχεται κανείς στο σπίτι, αλλά έχουμε προμήθειες». 

«Εγώ δεν έχω κορονοϊό, οπότε θεωρητικά θα μπορούσα να κυκλοφορήσω, αλλά επειδή θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θέλουμε να κολλήσουμε κανέναν».

Τέλος κατέληξε με μία συμβουλή, «να μην αγχώνεται ο κόσμος, αλλά να ακολουθεί τις οδηγίες και να προστατεύεται».