Εξώφυλλο στο νέο τεύχος του περιοδικού «The Hollywood Reporter» έγιναν οι τρεις λαμπερές πρωταγωνίστριες του «The Favourite», της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου.

Ήδη με δημοσίευμά του τον περασμένο Σεπτέμβριο το περιοδικό είχε δηλώσει έμπρακτα την αδυναμία που τρέφει για τη νέα ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη, μιλώντας με διθυραμβικά σχόλια για αυτή και αναφέροντας ότι θα μπορούσε να είναι φαβορί για τα Όσκαρ της 24ης Φεβρουαρίου.

Αυτή τη φορά το περιοδικό κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα στο «The Favourite» με δηλώσεις των τριών πρωταγωνιστριών, Έμα Στοουν, Ρέιτσελ Βάινς και Ολίβια Κόλμαν, αποκαλύψεις για το κάστινγκ αλλά και τις απαιτήσεις του Λάνθιμου από τις ηθοποιούς του.

Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα που αναφέρονται στο αφιέρωμα του περιοδικού είναι για την Στόουν να ικετεύει για το ρόλο και το Λάνθιμο να της βάζει όρο να αποκτήσει αγγλική προφορά κάνοντας μαθήματα με καθηγητή πριν την περάσει από ακρόαση. Αλλά και η Ρέιτσελ Βάις δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Λάνθιμου καθώς προτιμούσε περισσότερο την Κέιτ Γουίνσλετ και την Κέιτ Μπλάνσετ με τις οποίες είχε προχωρήσει και σε σχετικές συζητήσεις.

Τέλος, το περιοδικό στέκεται και στην επικαιρότητα που παρουσιάζει το φιλμ καθώς συμπίπτει με το μεγάλο σεξουαλικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο Χόλιγουντ και το κίνημα του #MeToo.