Ο Μακόλεϊ Κάλκιν μίλησε για την σχέση του με τον αείμνηστο Μάικλ Τζάκσον, περιγράφοντας την σχέση τους σαν μία κανονική φιλία.

Ο 38άχρονος ηθοποιός που πρόσφατα ξαναασχοληθήκαμε μαζί του μέσω ενός διαφημιστικού για τις ανάγκες του οποίου ξαναέγινε «Μόνος στο Σπίτι», διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον βασιλιά της ποπ από την τρυφερή ηλικία των 9 χρόνων. 

Μάλιστα, to 2003 είχε καταθέσει υπέρ του στη δίκη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες «εντελώς γελοίες». 

Σήμερα, κι ενώ πλησιάζει η επέτειος των δέκα χρόνων από τον θάνατο του Τζάκσον, η τότε πολυσυζητημένη σχέση τους ξαναήρθε στο προσκήνιο για μία ακόμη φορά. 

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε σχετικά στην εκπομπή «Inside of You With Michael Rosenbaum»: «Ο Μάικλ με πλησίασε γιατί πολλά πράγματα συνέβαιναν με μένα, μεγάλα και ραγδαία και νομίζω ότι το καταλάβαινε», ενώ πρόσθεσε για τη 22άχρονη διαφορά ηλικίας τους: Στο τέλος της ημέρας, είναι σχεδόν εύκολο να πεις ότι ήταν περίεργο ή οτιδήποτε, αλλά δεν ήταν γιατί έβγαζε νόημα. Στο τέλος της ημέρας, ήμασταν φίλοι.»

Παράλληλα, εξήγησε ότι δέθηκαν ακόμη περισσότερο γιατί και οι δύο έζησαν παρόμοια απομονωμένη παιδική ηλικία ως διάσημα παιδιά: «Κανείς άλλος στο καθολικό σχολείο μου δεν είχε ιδέα του τί περνούσα και ήταν ο τύπος που είχε περάσει ακριβώς το ίδιο φρικιαστικό πράγματα και ήθελε να σιγουρευτεί ότι δεν ήμουν μόνος μου». Επίσης, περιέγραψε τον Τζάκσον ως «αστείο, ξεκαρδιστικό, γλυκό, τρυφερό και γενναιόδωρο» και αναπόλησε μέχρι και τις τηλεφωνικές φάρσες που έκαναν μαζί. «Ποτέ δε μου συμπεριφέρθηκε σα να είμαι περίεργος», κατέληξε.