«Τρεις μήνες σε νοσοκομειακό κρεβάτι. Τσεκ.», έγραψε ο Μάθιου Πέρι την Παρασκευή το βράδυ στο twitter. Ήταν η πρώτη φορά που έκανε tweet από τον περασμένο Μάρτιο.

Ο σταρ από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά τα Φιλαράκια ήταν γνωστό ότι υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση λόγω διάτρησης εντέρου, ωστόσο κανείς δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι χρειάστηκε να παραμείνει κλινήρης για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε αυτό βοήθησε πολύ και το γεγονός ότι δεν ήταν ποτέ και πολύ φανατικός των σόσιαλ μίντια. 

Ένας εκπρόσωπος του ηθοποιού είχε πληροφορήσει σχετικά το People ότι έκανε την εγχείριση για την γαστρεντερική διάτρηση, είναι ευγνώμων για το ενδιαφέρον και επιζητά όλο και περισσότερη ιδιωτικότητα όσο αναρρώνει.

Εν τέλει, το Σάββατο πια ο Πέρι μπόρεσε να επιστρέψει σπίτι του. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο ηθοποιός έχει πολλάκις αναφερθεί στις προσωπικές του «μάχες», συμπεριλαμβανομένου και του «αγώνα» του να ανακτήσει τη νηφαλιότητά του. 

Στο παρελθόν έχει μιλήσει πολλές φορές δημοσία για την μάχη του με τον εθισμό του στο αλκοόλ κατά τη διάρκεια του σόου, έχοντας παραδεχθεί πως θυμάται ελάχιστα πράγματα από τα γυρίσματα τριών ολόκληρων σεζόν. Σε σχετικές του δηλώσεις στο Hollywood Reporter μιλώντας για τα μαθήματα που έχει πάρει από αυτήν του την κατάσταση, εξήγησε ότι έχει εστιάσει μεταξύ άλλων και στο να χρησιμοποιήσει την εμπειρία του αυτή προς όφελος των άλλων: «Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή μου και πολλές υπέροχες διακρίσεις. Αλλά το καλύτερο πράγμα από όλα για μένα είναι ότι αν ένας αλκοολικός έρθει σε μένα και μου πει "θα με βοηθήσεις να σταματήσω το ποτό;" θα πω "Ναι. Ξέρω πώς να το κάνω αυτό". Όταν έχεις μία κακή ημέρα, το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις σε κάποιον, να τον ρωτήσεις τι κάνει και να προσέξεις πραγματικά και να ακούσεις την απάντηση για να μπορέσεις να ξεφύγεις από τα δικά σου».