Ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ νομίζει ότι ένα μπουκάλι ουίσκι κοστίζει 2 λίρες Αγγλίας!

Το πρώην «Σκαθάρι» μπορεί να είναι λίγο εκτός πραγματικότητας, αλλά τουλάχιστον προσπαθεί να λειτουργεί όπως κάθε θνητός, για αυτό ας του συγχωρήσουμε την άγνοια που έχει για κάποια πράγματα.

Τις άγνωστες αυτές πτυχές του κατά τα άλλα συμπαθέστατου Πολ ΜακΚάρτνεϊ, αποκάλυψε ο Μπάρι Μάιλς ο οποίος έγραψε τη βιογραφία του ΜακΚάρτνεϊ «Many Years From Now» το 1997, περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ο ο Βρετανός καλλιτέχνης είχε προσπαθήσει να ζήσει ως ένας συνηθισμένος άνθρωπος, παρ' όλη τη φήμη και τη δόξα που έχει αποκτήσει.

«Ήθελε απελπισμένα να είναι ένας κανονικός άνθρωπος», ανέφερε ο Μάιλς στην Express. «Για παράδειγμα θα έπαιρνε το λεωφορείο για να πάει κάπου και ήθελε πραγματικά να κάνει ό,τι και κάθε φυσιολογικός άνθρωπος».

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα το γεγονός ότι ο ΜακΚάρτνεϊ έχει μαύρα μεσάνυχτα για τις τιμές που κοστίζουν ορισμένα πράγματα τον 21ο αιώνα. «Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια όταν ήμουν στο στούντιο μαζί του και ζήτησε σε κάποιον από τους βοηθούς του να πάει να του αγοράσει ένα μπουκάλι ουίσκι για τους καλεσμένους του. Του έδωσε 2 λίρες Αγγλίας!».

Η απάντηση του βοηθού του ήταν «Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε Πολ!» όπως περιγράφει ο Μάιλς και καταλήγει: «Στο τέλος της ημέρας δεν μπορεί να είσαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Δεν γίνεται να είσαι τόσο διάσημος για τόσα πολλά χρόνια και να παραμένεις ένας καθημερινός άνθρωπος».