Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις ένα όνειρο πραγματικότητα, είναι επιμονή, υπομονή και ένα χαρτόνι διαστάσεων... ανθρώπου.

Το Grinder Coffee στο Τορόντο έκανε τα πάντα για να το επισκεφθεί ο Ράιαν Γκόσλινγκ, καθότι βρίσκεται στην πόλη για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου που διεξάγεται μέχρι και τις 16 του μήνα.

Όταν λέμε τα «πάντα», εννοούμε ότι επί δέκα ημέρες, η ιδιοκτήτριά του Τζοέλ Μάρεϊ πραγματοποιούσε μία διαδικτυακή καμπάνια μέσω σόσιαλ μίντια για να τον... καταφέρει.

Πιο συγκεκριμένα, καθημερινά δημοσίευσε στη σελίδα της ευφάνταστες φωτογραφίες με τη φιγούρα του ηθοποιού από χαρτόνι να βρίσκεται σε διάφορα σημεία του καφέ και να φωτογραφίζεται με θαμώνες του. 

Κάθε μέρα υπήρχε και νέο tweet που παρότρυνε τον Γκόσλινγκ να πάει να τους βρει και εν τέλει τη δέκατη ημέρα, τον είδαν μπροστά τους! 

Όπως δήλωσε η Μάρεϊ, η μητέρα του Γκόσλινγκ ήταν αυτή που τον ενημέρωσε, ενώ επίσης επεσήμανε ότι ο ηθοποιός είχε εξαιρετικούς τρόπους και μύριζε υπέροχα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι, η Μάρεϊ είχε προσπαθήσει κάτι αντίστοιχο με τον Ίντρις Έλμπα, αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ...