Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν χάνει την ευκαιρία να «στολίσει» τον αμερικανό Πρόεδρο τον Η.Π.Α., Ντόναλντ Τραμπ, σε κάθε δημόσια εμφάνισή του.

Αυτή τη φορά, από τη σκηνή των φετινών Βραβείων Tony, ο πιο διάσημος εχθρός του Τραμπ το τερμάτισε, όταν βρέθηκε στο βήμα για να προλογίσει τη ζωντανή εμφάνιση του Μπρους Σπρίνγκστιν, λέγοντας «Θα πω μόνο ένα πράγμα. Άντε γ... Τραμπ. Δεν ισχύει πια το σύνθημα "κάτω ο Τραμπ”, είναι "άντε γ... Τραμπ"».

Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS που μετέδιδε ζωντανά την απονομή των διάσημων θεατρικών Βραβείων Tony έβαλε το γνωστό «μπιμπ» πάνω στις επίμαχες λέξεις, ενώ οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι στο Radio City Music Hall όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση, σηκώθηκαν όρθιοι αποθεώνοντας με το χειροκρότημά τους το διάσημο σταρ του Χόλιγουντ.

Καθώς μόλις πρόσφατα ο Ντε Νίρο είχε δηλώσει ότι «το να μένεις σιωπηλός απέναντι σε έναν τέτοιο ρατσιστή και κακό Πρόεδρο σημαίνει ότι τον στηρίζεις», δεν πρέπει να μας προκαλουν καμία έκπληξη οι λεκτικές επιθέσεις του ηθοποιού απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος είναι ανεπιθύμητος στη γνωστή αλυσίδα εστιατορίων «Nobu» που ανήκει στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.