Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται για τον Ρόμπι Γουίλιαμς, καθώς και με τη βούλα του νόμου μπορεί ελεύθερα να κατασκευάσει την υπόγεια πισίνα και το γυμναστήριο που ποθεί διακαώς εδώ και μια πενταετία.

Όπως είχαμε γράψει τον περασμένο Ιούνιο, ο Τζίμι Πέιτζ κιθαρίστας των Led Zeppelin και ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι γείτονες, αλλά όχι και τόσο λατρεμένοι θα λέγαμε, καθώς το... σκληρό ροκ ανάμεσα στους δυο κρατάει για τα καλά εδώ και μια πενταετία περίπου. 

Όλα ξεκίνησαν όταν το 2013 ο Ρόμπι Γουίλιαμς αγόρασε την έπαυλή του (έναντι 17 εκατ. λιρών) στο Κένσινγκτον του Δυτικού Λονδίνου και αποφάσισε να κάνει μια εκτεταμένη ανακαίνιση στο νέο του «καταφύγιο» προκαλώντας έτσι την αντίδραση του διπλανού του, που δεν είναι άλλος από τον διάσημο κιθαρίστα. 

Πριν προλάβετε να κακοχαρακτηρίσετε τον εμβληματικό κιθαρίστα ως γεροπαράξενο, αξίζει να γνωρίζετε ότι ο ίδιος από το 1972 μένει σε έναν ιστορικό πύργο του 1870 και ανησυχεί πως οι εργασίες που θέλει να κάνει ο Γουίλιαμς θα προκαλέσουν ανεπανόρθωτες ζημιές σε εύθραυστα και αναντικατάστατα υλικά, στο δικό του διατηρητέο οίκημα.

Μάλιστα, η τελευταία διαμάχη των δυο αντρών είχε ως αντικείμενο την υπόγεια πισίνα και το γυμναστήριο που ήθελε να κατασκευάσει ο Ρόμπι στο σπίτι του και όπως καταλαβαίνετε... ποιος είδε τον Πέιτζ και δεν τον φοβήθηκε!

Ο κιθαρίστας έφτασε μέχρι το δημαρχείο ζητώντας τη βοήθεια των αρμοδίων ώστε να προστατεύσουν τον σπάνιο Πύργο του από την απειλή που ακούει στο όνομα Ρόμπι Γουίλιαμς, πετυχαίνοντας να κερδίσει αναβολή σχετικά με τη χορήγηση άδειας σχεδιασμού. 

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του τραγουδιστή, στην προσπάθειά τους να καθησυχάσουν τον Πέιτζ, τον διαβεβαίωσαν ότι οι κατασκευαστικές εργασίες θα ακολουθήσουν όλους τους αυστηρούς κανονισμούς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε προηγούμενες εργασίες που είχαν γίνει στο σπίτι του Γουίλιαμς οι οικοδόμοι είχαν υποχρεωθεί να καταβάλουν πρόστιμο 4.670 λιρών για θόρυβο. Μάλιστα ο ποπ σταρ είχε χαρακτηρίσει τον κιθαρίστα ως «ψυχικά άρρωστο» (κάτι που ανακάλεσε αργότερα ζητώντας συγγνώμη) επειδή καθόταν στο αυτοκίνητό του με μια συσκευή ηχογράφησης για να μετρήσει τα επίπεδα θορύβου των εργασιών.

Μετά από πολλά επεισόδια λοιπόν τ​​​ο «σίριαλ» έλαβε τέλος καθώς το δικαστήριο έδωσε το πράσινο φως για τις εργασίες στις οποίες θέλει να προχωρήσει ο Ρόμπι, αρκεί να τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανονισμοί. Επίσης, για τυχόν φθορές στον πύργο του Πέιτζ από τις κατασκευαστικές εργασίες του τραγουδιστή, ο Γουίλιαμς θα κληθεί να αποζημιώσει τον κιθαρίστα των Zeppelin.