Η Σελίνα Γκόμεζ δεν είναι πια η διασημότητα με τους περισσότερους ακολούθους, αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε γκολ ακόμα και στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα, από χθες το πρωί, ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής διαθέτει 144,320,476 εκατ. ακολούθους στο κοινωνικό δίκτυο με την Γκόμεζ που κατείχε την πρωτιά για περισσότερα από δύο χρόνια πλέον να «περιορίζεται» στον διόλου ευκατοφρόνητο αριθμό των 144,312,745.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι ο πορτογάλος ποδοσφιαριστής βρήκε πρόσφορο έδαφος καθώς η τραγουδίστρια διανύει μία μικρή περίοδο αδράνειας στο instagram, καθώς στις 23 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα μικρό σοσιαλμιντιακό διάλειμμα. 

«Όσο κι αν είμαι ευγνώμων για την "φωνή" που δίνουν τα σόσιαλ μίντια στον καθένα μας, είμαι εξίσου ευγνώμων που μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω και να ζήσω την ζωή μου μέχρι όσο θα μπορώ», έγραψε για την ακρίβεια η Γκόμεζ. 

Λίγο μετά την παραπάνω ανακοίνωση, γνωστοποιήθηκε η ένταξή της σε κέντρο ψυχικής υγείας στις 11 Οκτωβρίου για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη και το χρόνιο στρες από τα οποία υποφέρει λόγω συναισθηματικής κατάρρευσης.

Δείτε παρακάτω τη δεκάδα με τους πιο επιδραστικούς celebrities, τουλάχιστον όσον αφορά στον αριθμό των ακόλουθών τους.