Ο Τομ Κρουζ διακόπτει τα γυρίσματα του «Top Gun: Maverick» για να μοιραστεί μαζί μας κάποιες σημαντικές πληροφορίες. Με τον σκηνοθέτη Κρίστοφερ ΜακΚουάρι στο πλευρό του (και με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του «Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση» σε DVD/Blu-Ray) ζητάει την προσοχή μας για να μας ενημερώσει σχετικά με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασής μας, που μπορεί να είναι εντελώς λάθος και να μη μας αφήνουν να απολαύσουμε μία κινηματογραφική ταινία όπως επιθυμούν οι δημιουργοί της.

Αυτό που θέλουν να μας πουν αφορά το motion smoothing, μια ρύθμιση που συνήθως έρχεται ενεργοποιημένη με τις καινούργιες υψηλής ευκρίνειας τηλεοράσεις. Η ρύθμιση αυτή προορίζεται για καθαρότερη απεικόνιση των αθλημάτων, αλλά έχει την παρενέργεια ότι κάνει τις ταινίες να μοιάζουν σαν να έχουν γυριστεί σε βίντεο αντί για φιλμ, προκαλώντας αυτό που είναι γνωστό ως «το φαινόμενο της σαπουνόπερας».

Κι επειδή όταν ο Τομ Κρουζ κρέμεται από αεροπλάνα ή σπάει αστραγάλους πηδώντας από κτίρια δεν θέλει να τον βλέπουμε σαν ήρωα του «Τόλμη και Γοητεία» (ναι, υπάρχει ακόμη και βρίσκεται στην 32η σεζόν!) – και πολύ καλά κάνει – μας ζητάει να βάλουμε στο off το motion smoothing και, αν δεν μπορούμε να το βρούμε (επειδή οι κακοί κατασκευαστές συχνά του αλλάζουν όνομα) να το αναζητήσουμε στο Google μαζί με το μοντέλο της τηλεόρασής μας.