Θα περάσουμε καλά με τον Τζέικ Τζίλενχαλ στο Instagram αν συνεχίσει όπως άρχισε. Το πρώτο post του 38χρονου (τα κλείνει στις 19 Δεκεμβρίου) ηθοποιού που μέχρι τώρα απείχε από τα social media, μπορεί να είναι ξεκάθαρο promotion της νέας ταινίας του «Spider-Man: Far from Home», αλλά έχει την πλάκα του.

«Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν παίζω τον Σπάιντερμαν» σχολιάζει κάτω από το βίντεο που ανέβασε, στο οποίο τον βλέπουμε να διαβάζει ένα κόμικ όπου ο Σπάιντερμαν αντιμετωπίζει τον κακό Mysterio και να λέει «Wow... what the f**».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I just realized I’m not playing Spider-Man.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal) στις

Ο Mysterio είναι ένας από τους πιο γνωστούς «κακούς» της Marvel, με χαρακτηριστικό γνώρισμα τη γυάλινη σφαίρα – κράνος στο κεφάλι. Είναι ειδικός στα τρικ, τις οφθαλμαπάτες και στην κατασκευή γκάτζετ που δυσκολεύουν τον Άνθρωπο Αράχνη.

Δεν υπάρχει ακόμη κάποιο τρέιλερ για να δούμε τον Τζίλενχαλ ως Mysterio, αλλά σε δύο φωτογραφίες και ένα βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας στην Τσεχία ο ηθοποιός εμφανίζεται με στολή και μπέρτα – αν και χωρίς το κράνος.

Το «Spider-Man: Far from Home» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 5 Ιουλίου 2019. Όσο για τον Τζίλενχαλ, που μέσα σε λίγες ώρες έφτασε τους 304.000 ακόλουθους, περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο post του.