Η εικόνα του Ντάνιελ Κρεγκ ως αφοσιωμένουν πατέρα είναι κάπως «δύσπεπτη» για τους Βρετανούς που δεν έχουν σταματήσει να του ασκούν κριτική.

Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν σχολίασε άσχημα τον Τζέιμς Μποντ στο twitter επειδή κυκλοφόρησε με μάρσιπο, αμφισβητώντας τον ανδρισμό του. Τότε, μπαμπάδες ανά τον κόσμο εκ των οποίων και ο Κρις Έβανς έσπευσαν να τον υπερασπιστούν στα σόσιαλ μίντια, καθώς αισθάνθηκαν πως ήταν μία άδικη και εντελώς αναχρονιστικών αντιλήψεων επίθεση εκ μέρους του τηλεπαρουσιαστή. 

Ωστόσο, ο Κρεγκ που παραμένει απτόητος, σε νέες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη του στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, δείχνει πραγματικά καταρρακωμένος. Τα τάμπλοϊντς στο μεταξύ, που δεν ήθελαν πολύ για να ξαναρχίσουν το γαϊτανάκι του σχολιασμού, βρήκαν πάτημα για σχόλια του τύπου «Εξαντλημένος», «Χάλια», «Ταλαιπωρημένος». Μάλιστα, η Mirror το πήγε ένα βήμα παραπέρα, συγκρίνοντάς τον με την απαστράπτουσα Ρέιτσελ Βάις που δείχνει να μην έχει αλλάξει στο ελάχιστο μετά τη γέννα. 

Θυμίζουμε ότι Κρεγκ και Βάις έγιναν γονείς τον προηγούμενο μήνα, ενώ σε όσα φωτογραφικά στιγμιότυπα έχουν δημοσιευθεί μέχρι σήμερα, ο πατέρας Μποντ έχει κόκκινα μάτια, είναι απεριποίητος και κάπως... πρησμένος. Αν μη τι άλλο, πρόκειται πάντως για παγκόσμια πρωτοτυπία, καθώς για πρώτη φορά αντικείμενο σχολιασμού γίνεται ο πατέρας και όχι η μητέρα ή κατά πόσο επανήλθε το σώμα της...