Είναι ένα σίριαλ που έχει ξεκινήσει από το περασμένο Σαββατοκύριακο και συνεχίζεται με καθημερινά επεισόδια, γεμάτα ανατροπές. Όλα άρχισαν με μία συνέντευξη του Ένιο Μορικόνε στο γερμανικό Playboy, όπου ο 90χρονος συνθέτης μιλάει με τα χειρότερα λόγια για τον Κουέντιν Ταραντίνο και τη συνεργασία τους. «Κρετίνος» και «κλέφτης» είναι δύο από τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν και έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Το βράδυ της Κυριακής ο Μορικόνε αρνήθηκε ότι έχει κάνει αυτά τα σχόλια, και δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του περιοδικού. Τη Δευτέρα το γερμανικό Playboy απάντησε επισημαίνοντας πως τη συνέντευξη πήρε ο δημοσιογράφος Μαρσέλ Άντερς στις 30 Ιουνίου 2018 στο σπίτι του Μορικόνε στη Ρώμη και υπερασπίστηκε τα γραφόμενά του.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του σίριαλ, όμως, ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Φλόριαν Μπόιτιν, αναγνωρίζει ότι μέρος των όσων είπε ο Μορικόνε παραφράστηκε, και κατηγορεί τον δημοσιογράφο που πήρε τη συνέντευξη. «Μέχρι τώρα, θεωρούσαμε τον εξωτερικό συνεργάτη μας που πήρε τη συνέντευξη για λογαριασμό του περιοδικού, έναν αναγνωρισμένο δημοσιογράφο σε έντυπα και ραδιόφωνο. Στο παρελθόν δεν είχαμε λόγους να αμφιβάλλουμε για την εντιμότητα και τις ικανότητές του. Βασιζόμενοι σε πληροφορίες που έχουμε τώρα στη διάθεσή μας, δυστυχώς πρέπει να υποθέσουμε ότι τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη, εν μέρει αναπαράχθηκαν λανθασμένα. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη μετάνοιά μας, συνεχίζουμε να ερευνούμε το θέμα και συζητάμε νομικά μέτρα».