Πριν από περίπου 1,5 χρόνο η Mel B είχε εξομολογηθεί στα μίντια τον κακοποιητικό γάμο που βίωσε, ωστόσο το βιβλίο της «Brutally Honest» είναι... όνομα και πράγμα.

Πιο συγκεκριμένα, τροφοδοτεί με νέες λεπτομέρειες την σοκαριστική υπόθεση που την θέλει υποχείριο του πρώην συζύγου της Στίβεν Μπελαφόντε, ο οποίος την εξωθούσε σε ερωτικά τρίγωνα με την νταντά των παιδιών τους, όπως και άλλες ερωτικές συντρόφους. 


Με τον Στίβεν Μπελαφόντε

Το μέλος των Spice Girls (που μόλις επανενώθηκαν) και κριτής στο βρετανικό The Voice επίσης αποκάλυψε ότι χωρίς τη συγκατάθεσή της εκείνος κατέγραψε μερικές από τις συνευρέσεις τους σε 67 (!) sex tapes, ενώ πολλά από τα στιγμιότυπα που παρακολούθησε στα βίντεο δεν τα θυμάται καθόλου («Έβλεπα όταν ξύπνησα τον άντρα μου να χαμογελάει περίεργα, και κάπου δεν αισθανόμουν σωστά»). Το βιβλίο που κυκλοφορεί στις 27 Νοεμβρίου περιλαμβάνει επιπρόσθετα την περιγραφή της αποτυχημένης απόπειρας αυτοκτονίας της. 

Θυμίζουμε ότι η «Scary Spice» έχει κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην σύζυγου της καταθέτοντας μήνυση για σωματική βία, όπως επίσης έχει ζητήσει περιοριστικά μέτρα, προκειμένου να αισθάνεται ασφαλής. Ο γάμος τους τελέστηκε το 2007 και διήρκεσε δέκα χρόνια με το διαζύγιό τους να εκδίδεται μόλις το 2017. Στα ερωτικά τους τρίγωνα φαίνεται να έχουν πάρει μέρος τουλάχιστον 20 αναγνωρίσιμες γυναίκες, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. 

Η κυκλοφορία του «Brutally Honest» συμπιπτει στο μεταξύ με την επανένωση των Spice Girls και την πραγματοποίηση της πρώτης τους περιοδείας μετά από 18 χρόνια αποχής από τα μουσικά δρώμενα.