Ο «Aquaman» συνεχίζει την εντυπωσιακή εισπρακτική του πορεία ανά τον κόσμο, ξεπερνώντας ακόμη και τη «Wonder Woman». Στα 822 εκατ. δολάρια πλέον, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία της DC Comics μετά το «Batman V Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» των 873,6 εκατ., και πιθανότατα θα το ξεπεράσει.

Ο «Σούπερμαν» Χένρι Κάβιλ, που συνεργάστηκε με τον «Aquaman» Τζέισον Μόμοα στο «Justice League» είδε την ταινία του δεύτερου στην Ουγγαρία, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της σειράς «The Witcher» του Netflix. Και του άρεσε τόσο πολύ, που βούτηξε μέσα στη νύχτα σε μια πισίνα; - θάλασσα; - λίμνη; κρατώντας ένα... πιρούνι αντί για τρίαινα.

Χαρακτηρίζει τον Μόμοα «άνθρωπο της ώρας, των μεγάλων αγκαλιών, της μεγάλης πλάκας και των μεγάλων ποτηριών μπύρας Guinness», και παροτρύνει όλους να δουν την ταινία.

Όσο για το «The Witcher» που γυρίζει αυτόν τον καιρό ο Κάβιλ, ελπίζουμε να βγει αντάξιο των προσδοκιών μας, γιατί το πρώτο screen test που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix τον περασμένο Οκτώβριο δεν ενθουσίασε πολύ κόσμο...