Διχασμό έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες της Ριάνα για το εξώφυλλο του τεύχους Αυγούστου του Harper's Bazaar που κυκλοφορεί στην Κίνα.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

@harpersbazaarcn by @chenman

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Με την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι η Ριάνα ιδιοποιείται την κινεζική πολιτιστική κληρονομιά με στόχο να προωθήσει την εταιρεία των ρούχων της.

Έτσι και σε αυτήν την περίπτωση ο «καυγάς» ξεκίνησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χρήστης έγραψε: «Εάν αυτό το έκανε η Κιμ Καρντάσιαν θα το χαρακτηρίζαμε πολιτισμική ιδιοποίηση», θυμίζοντας την υπόθεση με τα εσώρουχα που λάνσαρε η Καρντάσιαν ως «Κιμονό», ένα όνομα που τελικά απέσυρε μετά τις αντιδράσεις από την κοινή γνώμη.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα υπόλοιπα σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνοντας ότι η Ριάνα χαίρει ευνοϊκής μεταχείρισης σε αντίθεση με άλλες διασημότητες μεταξύ των οποίων και η Κέιτι Πέρι.

Οι υποστηρικτές της ποπ σταρ επισημαίνουν ότι η φωτογράφιση της Ριάνα «δεν είναι πολιτιστική ιδιοποίηση καθώς ολόκληρη η ομάδα του Harper's Bazaar China αποτελείται από Κινέζους».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

@harpersbazaarcn

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Στην περιγραφή που δίνει το ίδιο το περιοδικό για το εξώφυλλο με την Ριάνα επισημαίνεται ότι πρόκειται για «ανατολίτικο με δυτική αισθητική».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#HarpersBazaarChina @harpersbazaarcn shot by the lovely @chenman

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on