Αγωγή εναντίον της αλυσίδας καταστημάτων ρούχων, Forever 21, κατέθεσε η Αριάνα Γκράντε.

Σύμφωνα με τους New York Times η νεαρή ποπ σταρ ζητά αποζημίωση ύψους 10 εκατ. δολαρίων από τη Forever 21 και τη θυγατρική της Riley Rose για εκμετάλλευση του ονόματός, της εικόνας και της μουσικής της Γκράντε με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων της φίρμας.

Όπως αναφέρεται επιπλέον στη μήνυση, σε  διαδικτυακή καμπάνια στις αρχές της χρονιάς το brand χρησιμοποίησε ένα μοντέλο που είχε «εντυπωσιακή ομοιότητα» με την Αριάνα Γκράντε. «Η ομοιότητα είναι εκπληκτική» αναφέρεται στην αγωγή. Η πρόθεση της Forever 21 ήταν ξεκάθαρη: να υποδείξει στο κοινό ότι η κα Γκράντε έχει υιοθετήσει τη Forever 21 και όλα τα της προϊόντα». 

Παράλληλα, η πλευρά της τραγουδίστριας αναφέρει ότι η Forever 21 έχει χρησιμοποιήσει πάνω από 30 εικόνες, βίντεο και λογότυπα της Γκράντε χωρίς να έχει δοθεί άδεια χρήσης του υλικού για εμπορικούς σκοπούς.

Παρόλο που η Forever 21 αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς, υπογράμμισε ότι είναι ένθερμος υποστηρικτής της Grande και στο CNN μαρτυρεί ότι «συνεργάστηκε με την εταιρεία χορήγησης δικαιμάτων της τραγουδίστριας τα τελευταία δύο χρόνια» για να καταλήξει στη συνέχεια ότι «είμαστε αισιόδοξοι ότι θα βρούμε μια αμοιβαία θετική λύση και θα μπορούμε να συνεργαστούμε στο μέλλον».