Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ έπεσε θύμα εξαπάτησης από την πρώην προσωπική βοηθό της η οποία φέρεται να έκλεβε τη διάσημη συγγραφέα κάτω από τη μύτη της...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, η Αμάντα Ντόναλντσον κατηγορείται ότι με κάποιο.... μαγικό τρόπο έκανε «μη εξουσιοδοτημένες αγορές» ύψους 24.000 λιρών (30.000 δολάρια). 

Το εντυπωσιακό, όσο και τραγελαφικό, δε είναι τα απίθανα αντικείμενα που φέρεται να αγόρασε η πρώην υπάλληλος της Ρόουλινγκ ξοδεύοντας το παραπάνω ποσό: 1.636 λίρες στα Starbucks, 823 λίρες σε φούρνο, 1.200 λίρες για δυο γάτες, 2.139 λίρες σε μαγαζί με κάρτες, 3.629 λίρες σε καλλυντικά, 1.482 λίρες για κεριά! 

Επιπλέον, η Ντόναλντσον κατηγορείται ότι κράτησε για τον εαυτό της αναμνηστικά αντικείμενα του Χάρι Πότερ που προορίζονταν προς πώληση σε θαυμαστές του μικρού μάγου.

Η Ντόναλντσον εργαζόταν για τη δισεκατομμυριούχο συγγραφέα από το Φεβρουάριο του 2014 έως τον Απρίλιο του 2017 όταν και απολύθηκε και η Ρόουλινγκ έχει ήδη υποβάλλει αγωγή εναντίον της με την πρώην υπάλληλο να αρνείται όλες τις κατηγορίες. 

Η συνέχεια λοιπόν θα δοθεί σύντομα στις αίθουσες των δικαστηρίων.