Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στο ΣΚΑΪ μίλησε ο Χρήστος Λούλης ο οποίος υποδύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη στην πολυσυζητημένη ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικες στην Αίθουσα».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην ταινία αλλά και στον χαρακτήρα του Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας συγκεκριμένα ότι «έχει στοιχεία αλαζονικά και ναρκισσιστικά όπως κι εγώ», εξηγώντας παράλληλα το λόγο που τον χαρακτηρίζει έτσι.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι θα ψήφιζε τον Βαρουφάκη καθώς θεωρεί ότι «είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει αντιπολίτευση».

Ο Λούλης αναφέρθηκε ακόμα στα αρνητικά σχόλια και τις έντονες κριτικές που δέχτηκε η ταινία στο Internet Movie Data Base από τους Έλληνες, χωρίς να έχουν δει καν την ταινία η οποία θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 28 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας», παρουσία των συντελεστών.

Τέλος, ο ηθοποιός εξηγεί το λόγο που δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον Μάρκο Σεφερλή και απαντά ότι ο ρόλος του Λάμπρου Κωνσταντάρα θα ταίριαζε απόλυτα στον Γιώργο Λάγκα αν γινόταν ηθοποιός.

Δείτε τη συνέντευξη του Χρήστου Λούλη στο βίντεο που ακολουθεί: