Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα εμφανιστούν σε ριάλιτι του Netflix, σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα.

Το ζευγάρι που ζει πλέον μόνιμα στην Καλιφόρνια, φέρεται να έχει υπογράψει με το Netflix συμβόλαιο ύψους 123 εκατ. ευρώ. 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής, φημολογείται ότι είναι και ένα ριάλιτι το οποίο θα εστιάζει στη φιλανθρωπική δράση του ζευγαριού. Παράλληλα βέβαια, η κάμερα που θα ακολουθεί τον Χάρι και τη Μέγκαν για τρεις ολόκληρους μήνες, θα καταγράφει και σκηνές από την καθημερινή τους ζωή στην Αμερική

Δεν έχει γίνει σαφές ωστόσο, αν οι κάμερες θα μπουν ακόμα και μέσα στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι έχει ιδρύσει εταιρεία παραγωγής, της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά της. Μέσα από την πολυετή συμφωνία που υπέγραψαν με το Netflix, ο Χάρι και η Μέγκαν θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν περιεχόμενο ντοκιμαντέρ, δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους, σειρές αλλά και παιδικά προγράμματα ως νέοι γονείς.

Η επίσημη δήλωση του ζευγαριού αναφέρει: «Θα εστιάσουμε στη δημιουργία περιεχομένου που θα ενημερώνει αλλά και δίνει ελπίδα. Ως νέοι γονείς, η δημιουργία εμπνευσμένου οικογενειακού προγραμματισμού είναι επίσης σημαντική για εμάς».