Ένας χωρισμός συνήθως είναι αρκετά επίπονος και το τέλος μιας σχέσης αφήνει τα σημάδια της στην καρδιά μας. Τί γίνεται όμως αν η σχέση που θέλετε να αφήσετε πίσως μας, αυτή με τη σειρά της έχει αφήσει σημάδια στο κορμί σας, καθώς τον καιρό του μεγάλου έρωτα «χτυπήσατε» στο σώμα σας τατουάζ με το όνομα ή το πρόσωπο του συντρόφου σας;

Η απάντηση είναι εξής μια: όποιος δεν έχει μυαλό τότε σίγουρα πρέπει να έχει έναν καλό tattoo artist για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και να σώσει την κατάσταση. 

Ευτυχώς για εσάς, εκεί έξω υπάρχουν αρκετοί ταλαντούχοι και ευφάνταστοι tattoo artists που μπορούν να μετατρέψουν το σχέδιο που χτυπήσατε για τον πρώην έρωτά σας σε κάτι εντελώς διαφορετικό, βγάζοντάς σας από τη χρονοβόρα, επίπονη και πολυέξοδη διαδικασία του λέιζερ για να ξεφορτωθείτε το σχέδιο που δεν σας εκφράζει πια.

Στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί θα δείτε μερικά χαρακτηριστικά σχέδια που κατάφεραν να καλύψουν το πρώην τατουάζ που έκαναν κάποιοι για μια πρώην σχέση.

Ηθικόν δίδαγμα: Αρκετές φορές η αγάπη δεν διαρκεί για πάντα, αντίθετα με τα τατουάζ που «χτυπάμε» στο σώμα μας, έτσι προτού κάνετε ένα, η συμβουλή που σας δίνουμε είναι να το σκεφτείτε καλά και κυρίως να αποφύγετε σχέδια που αναφέρονται στο έτερόν σας ήμισυ.