Το καλοκαίρι όλοι σκέφτονται την επόμενη αγορά που θα κάνουν.

Λίγο οι διακοπές, λίγο οι επισκέψεις στα σπίτια, λίγο η ανεβασμένη διάθεση, η βόλτα στα μαγαζιά αρχίζει να γίνεται επιτακτική ανάγκη. Αλλά η ζέστη δεν βοηθάει. 

Το 2019 δεν χρειάζεται να παίρνεις τους δρόμους κάθε τόσο για να βρίσκεις αυτό που ψάχνεις. Αρκεί η οθόνη του υπολογιστή σου, η κάρτα σου και το σωστό κλικ. 

Το Reader βρήκε για εσένα τη λύση που ακούει στο όνομα: Privato

Άλλωστε, το κλειδί της υπόθεσης είναι να κάνεις τις αγορές που θέλεις: έξυπνα, γρήγορα και με ασφάλεια. Και το Privato στα δίνει όλα όχι στο πιάτο αλλά... στην οθόνη σου. 

Βήμα 1ο: Πάρε θέση

Κάθεσαι αναπαυτικά και ανοίγεις το κατάλληλο παράθυρο, που δεν είναι άλλο από το Privato.

Εκεί άλλωστε ξέρεις πια ότι μπορείς να βρεις μερικά από τα πιο stylish items για το καλοκαίρι του 2019. 

Βήμα 2ο: Βρες τι ψάχνεις

Είσαι γυναίκα και θέλεις να ετοιμάσεις τη βαλίτσα για τις διακοπές; 

Από τσάντες μέχρι καπέλα και από μαγιώ μέχρι κοσμήματα (το κολιέ με τα κοχύλια θα κάνουν τη διαφορά), εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις. 

Είσαι άντρας και θέλεις να κάνεις ένα δώρο στη σύντροφό σου;

Τα εσώρουχα είναι αυτά που πρέπει να τσεκάρεις για εγγυημένη επιτυχία. Και το συγκεκριμένο e-shop έχει μεγάλη ποικιλία. 

Γενικώς ό,τι και αν ψάχνεις (ακόμη και αν δεν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο στην πραγματικότητα), με αυτό το κλικ θα εντοπίσεις την επόμενη αγορά σου για το καλοκαίρι. 

Βήμα 3ο: Κάνε την αγορά

Αφού καταλήξεις στα προϊόντα, είσαι έτοιμος/έτοιμη να προχωρήσεις στην παραγγελία. 

Το κόστος των μεταφορικών για Ελλάδα και για παραγγελίες έως €45 είναι €3 και δωρεάν για παραγγελίες άνω των €45. Μπορείς να επίλέξεις παράλληλα και τον τρόπο πληρωμής: με όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, Mastercard, Maestro, Diners ή αντικαταβολή, δηλαδή να πληρώσεις όταν παραλάβεις το δέμα σου. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας χωρίς επιβάρυνση.

Και το καλύτερο; Όλα τα παραπάνω γίνονται με ασφάλεια χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο. 

Βήμα 4ο: Βρες το στην πόρτα σου

Είτε είναι δώρο για τον εαυτό σου είτε είναι για κάποιον άλλον, όταν φτάνει το δέμα στην πόρτα σου δεν μπορείς παρά να γεμίσεις χαρά. Το ανοίγεις, το δοκιμάζεις ή το δίνεις στο πρόσωπο που επέλεξες και όλα κυλούν μαγικά.

Και όλα αυτά χωρίς να έχεις βγει καν από το σπίτι σου.  

Μάλιστα, σε περίπτωση που η επιλογή σου δεν σου ταίριαξε όπως θα ήθελες, το Privato προσφέρει τη δυνατότητα της επιστροφής ή της αλλαγής των προϊόντων της παραγγελίας. 

Περισσότερες καλοκαιρινές αγορές (και όχι μόνο) στο www.privato.shop!