Η blogger Cassey Ho, ξόδεψε δυο εβδομάδες από τη ζωή της, αναλύοντας και ταξινομώντας δεδομένα και στοιχεία με σκοπό να συγκεντρώσει ή να συνοψίσει αν προτιμάτε, τα κοινά χαρακτηριστικά εξωτερικής εμφάνισης και ομορφιάς που έχουν οι 100 πιο δημοφιλείς γυναίκες influencers στο Instagram οι οποίες μετρούν εκατομμύρια followers. 

Μεταξύ αυτών είναι η Κιμ Καρντάσιαν και η αδερφή της, Κάιλι Τζένερ, η Σελίνα Γκόμεζ, η Μπιγιόνσε και άλλες που με μια ανάρτησή τους είναι ικανές να δημιουργήσουν μόδες και trends και την ίδια στιγμή να δουν τους λογαριασμούς να αυξάνονται κατά χιλιάδες δολάρια. 

Μετά από μελέτη δυο εβδομάδων η Ho κατάφερε να καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι οι πιο δημοφιλείς γυναίκες στο Instagram μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά στην εξωτερική τους εμφάνιση τα οποία σπεύδουν με κάθε τρόπο -βλέπε μακιγιάζ, φίλτρα, photoshop, πλαστικές επεμβάσεις- να υιοθετήσουν όλο και περισσότερες νεαρές γυναίκες που ακολουθούν τις συγκεκριμένες γνωστές προσωπικότητες.

Όσοι -και κυρίως όσες- από εσάς είστε Instagram freaks μάλλον ήδη μαντεύετε μερικά από αυτά τα πρότυπα ομορφιάς που προωθεί το Instagram, οι υπόλοιποι δείτε τη συλλογή φωτογραφιών και μάθετε ποια είναι ή συμπληρώστε τις... πολύτιμες γνώσεις σας παρακολουθώντας το βίντεο.