Δείτε LIVE το βιωματικό TOMMYNOW runway event για την Άνοιξη 2020, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου @ The Tanks, Tate Modern.

Το signature «See Now, Buy Now» concept του Tommy Hilfiger θα παρουσιάσει την τέταρτη TommyXLewis συλλογή, σχεδιασμένη σε συνεργασία με τον Lewis Hamilton, παγκόσμιο brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER.

Stay tuned @tommyhilfiger #tommynow #tommyxlewis #tommyhilfiger

Η TommyXLewis συλλογή για την Άνοιξη 2020, είναι η τέταρτη συνεργασία του Tommy Hilfiger με τον επί έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητή αγώνων ταχύτητας της FIA Formula OneTM, Lewis Hamilton. Εμπνευσμένη από το θέμα της αφοσίωσης, όλη η συλλογή πραγματοποιεί θετικά βήματα για το μέλλον ως προς τις βιώσιμες πρακτικές που εφαρμόζει και την έννοια του "Style for All" που αγκαλιάζει - μια πεποίθηση ότι το ωραίο στιλ καταργεί τα όρια ως προς το φύλο, την ηλικία, την εθνικότητα και τον σωματότυπο.

ΗTommyXLewis συλλογή για την Άνοιξη 2020 θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 6 Απριλίου σε επιλεγμένα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σημεία πώλησης, καθώς και στο tommy.com.