Ο κορονοϊός χτύπησε και το περιοδικό Playboy σταματώντας την έντυπη έκδοσή του όπως ανακοίνωσε ο CEΟ της Playboy Enterprises, Μπεν Κον.

Τελευταίο τεύχος του δημοφιλούς ανδρικού περιοδικού για το 2020 (και ίσως εσαεί) θα είναι αυτό της άνοιξης, όπως ανακοινώθηκε με την επιστολή που εστάλη προς τους εργαζόμενους.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Introducing #TheSpeechIssue | Order a copy with the link in bio! The Spring 2020 Quarterly features @jameelajamilofficial @i_weigh @chasinggarza @quintab @kaliuchis @alimitton @sirpatstew @dorianelectra @mancygant @peachesnisker Ian Kerner @elizabethrweinberg @nickcaveart @sashasamsonova @ryanpfluger @kileyreid Ariel Dorfman @iamlouannfernald @boxer.sarah @bettytompkinsart @alisongingeras @savannahjoysmith @alicia_olivasl @aclu_nationwide @smashfizzle @daveeddiggs @marshaellemusic @tinahornsass @hellewoods666 and more! Cover photographed by @chloe.chippendale Styled by @awildatheart

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Playboy (@playboy) στις

Πρέπει να σημειωθεί ότι η διακοπή της έντυπης έκδοσης του Playboy είχε πέσει στο τραπέζι εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού και η κρίση που έχει δημιουργήσει επέσπευσε την απόφαση αυτή.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧳 03.10.20

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Playboy (@playboy) στις

«Καθώς γίνονται ολοένα και πιο ξεκάθαρα τα προβλήματα στην παραγωγή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αναγκαστήκαμε να επιταχύνουμε μια συζήτηση που είχαμε στο εσωτερικό της εταιρείας: πώς θα μεταμορφώσουμε την έντυπη αμερικανική έκδοση για να ταιριάζει με αυτό που ζητούν σήμερα οι πελάτες μας».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tfw I identify all the traffic lights in the photo #notarobot #CAPTCHA ✔️ July 1996 Cover featuring December 1995 Playmate Samantha Torres Photographed by Stephen Wayda #playboyheritage

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Playboy (@playboy) στις

«Θα μετακινηθούμε στο να προγραμματίσουμε την ψηφιακή έκδοση όλου του περιεχομένου – του Playboy Interview, του 20Q, του Playboy Advisor και φυσικά των φωτογραφιών των Playmate pictorials» αναφέρεται στο γράμμα που δημοσιεύτηκε στο medium.com.